tirsdag 2. februar 2010

We had a great run, you & I

Æsj, du vil ikke tro hva som skjedde meg i går. Søndag kveld kom jeg og kjekken tilbake fra hyttetur på Oppdal. Vi kom til Rena, og jeg sov over til mandagen, da jeg skulle kjøre hjem. Bilen min hadde jo stått på Rena hele helgen, i frysende kulde, stakkar. Mandag ble jeg kjørt til parkeringsplassen utenfor militærleiren, der bilen min sto, sa farvel til kjekken, og satte meg inn i bilen mens han kjørte av gårde.

Tror du bilen min startet? Nei. Og den ville ikke starte heller. Det hele endte med at jeg måtte ringe kjekken, få han til å hente meg, og spandere togbillett på meg, slik at jeg kom meg hjem. I dag måtte jeg jo på jobb. Æsj altså, dårlig start på en ny uke. Men i dag ble dagen litt bedre da, selv om det er så kaldt at jeg kunne tissa på meg for å holde varmen (selv om alle vet at det ikke hjelper lenge). Heldigvis er det en på jobben som ikke bor langt unna meg, slik at jeg kan sitte på med henne til og fra jobb.

Dette ble et forferdelig tilfeldig innlegg, uten mål og mening. Jeg skal sette meg til å skrive en ukens skriveregel jeg, så kommer vel den i løpet av kvelden :)

6 kommentarer:

 1. Åå, så kjedelig! Biler kan være utrolig frustrerende.. Håper den blir fort frisk igjen:)

  SvarSlett
 2. Å nei! Hvor lenge skal den stå der da?? håper bilen kommer seg igjen da:)

  SvarSlett
 3. Ååå, så kjipt!!! :/

  SvarSlett
 4. Nei, så kjedelig :( MEN kanskje du da har en unnskyldning til å besøke han raskt igjen? :D

  SvarSlett
 5. Haha, det har du helt rett i MC :D

  SvarSlett
 6. huff, stakars søte bilen. Håper den blir frisk fort da :)

  SvarSlett