onsdag 3. februar 2010

Hold on to your toes, girls

Jeg har gjort om på designet mitt, og som alltid fisker jeg etter litt komplimenter. Hva synes du om hvordan det ser ut nå? Selv er jeg storfornøyd :)

I dag fikk jeg sove helt til klokken ni, og det var ekstremt deilig! Jeg er jo ikke vant til å stå opp tidlig hver dag, og nå som jeg jobber fulltid på grunn av praksisen, blir jeg utslitt. Eller, egentlig er jeg bare lat, og jeg liker ikke å stå opp tidlig. MEN, frem til poenget. Jeg kunne sove til klokken ni i dag, fordi jeg og ei annen på jobben skulle jobbe 12 til 20 i dag, i stedet for 08:30 til 16. Vi skulle dekke et slikt et skirenn med over 300 deltagere. Barn fra 3-årsalderen og menn i 60-årsalderen var med i ulike grupper, og sjefen vår fikk for seg at at vi skulle ta bilde av hver eneste deltaker. Han må jo være sprø. Men vi gjorde vårt beste, og sto stille i snøvær i over to timer. Innen jeg var hjemme under teppet føltes det ikke langt unna at tærne ville dette av. Men de sitter fortsatt på, og jeg krysser fingrene for at de fortsatt er der når jeg våkner i morgen tidlig.

Så ja, det var min dag. Hvordan var din dag? Lost any toes lately?

8 kommentarer:

 1. Utrolig stilig design! I like it very much!:D

  åååh herregud! stakars... det var sinnsykt kaldt i går da! brrr

  SvarSlett
 2. Jeg liker'e jeg altså! Tror du snart må hjelpe meg med nytt design igjen, Carina. Lei av at det alltid er natt på bloggen! Haha..
  Har du fått deg Moods-superundertøy nu? :)

  SvarSlett
 3. Haha, hadde nesten samme sak i går. Var på VinterOL for en barnehage her oppi lia, sto selv i to timer i dumme (dritt) gummistøvler. Er vel egentlig jeg som er dum, men faen altså. Det svei, og det var jævelig kaldt. Man burde få varme innlegg i skoene synes nå jeg....

  SvarSlett
 4. Varme innlegg, Ingvild? Eller varmeinnlegg? HÆ? Neiiida.. Men ja, helt enig!!! Ekstra lønn sier nå jeg!!

  SvarSlett
 5. Tipper det ble mange å ta bilder av. :P Hehe... Men godt det er unnagjort da. :) Min dag har vært kjempefin. Først en dag på jobb i barnehage, å så hjem å spise middag før jeg dro på bodycombat. Heldigvis gikk det bra med stingene mine, og ingen røk opp (som jeg har kjent ihvertfall). :) Takk og pris. Så nå er det treningsfri til søndag. Da tar jeg meg en liten time med bodypump. :)

  SvarSlett
 6. Jeg synes det ble kjempebra jeg, Carina!! :D

  SvarSlett