fredag 26. februar 2010

Dailemma

Jeg vurderer å kjøpe meg et billig digitalkamera i dag. Jeg har et fra før av, men det vil ikke fungere. Jeg har jo også kjekkasens speilreflekskamera, men det gidder jeg aldri drasse med meg.

Jeg skal nemlig på et lite "reunion" med klassen i dag. Nå har vi jo alle vært i praksis i to måneder, så det blir litt pilsing og kanskje en liten tur ut. Da er det jo moro å ha med et kamera, men ikke speilrefleks. Det blir bare ødelagt.

Jeg skal prøve å se om jeg ikke får fikset det andre når jeg kommer hjem fra jobb. Hvis ikke tror jeg at jeg bare skal kjøpe et nytt. Et billig et. Er jo mye tilbud nå, for jeg mener, hvem bruker vel digitalkamera i disse dager!??

Hva synes du jeg burde gjøre?
Savner du flere bilder her?

Enda et bildeløst innlegg. Kjeeeeedelig!

8 kommentarer:

 1. Haha, jeg har et digitalkamera som er snart fire år. Funker som søren:p

  SvarSlett
 2. Ooooh, kos deg på "reunion"!

  SvarSlett
 3. Trodde du hadde dårlig råd?

  SvarSlett
 4. Psssst! Dilemma, Cariboo. There is no such thing as dailemma. Så fremt det ikke var meningen =P

  SvarSlett
 5. Er kjekt å ha et slik kamera det ikke er så "farlig" med... Jeg er og blir en vims på fest.. hehe!

  SvarSlett
 6. JAA, alltid fint med masse bilder! :D Jeg synes det er greit å ha både ett digital og ett speilrefleks jeg.. Men det er egentlig ekstremt sjelden det ditigale nå for tiden.. hehe, tar speilrefleksen tilogmed med på fest jeg - med superforsikring går det greit! ;)

  kos deg på "reunion"! God helg

  SvarSlett
 7. Selv har jeg begge deler, men hvis alt kommer ann på formålet med kamera. Om du bare vil ta bilder på fest og litt sånn her og der ville jeg kjøpt et lite kompakt. Hvis du er litt midt i mellom så ville jeg kjøpt et større kompakt og hvis du har interesse for foto ville jeg kjøpt speilrefleks. Uansett er det greit med et kamera det ikke er så farlig med.. (Og der kom fotoselgeren frem igjen jaa... En gang fotoselger, alltid fotoselger!)

  SvarSlett
 8. Vil gjerne se fler bilder ja :D

  SvarSlett