mandag 8. februar 2010

Du kommer til å høre mer fra meg

Akkurat nå sitter jeg på jobben og ikke gjør noen ting. Jeg har flere store saker å skrive, men de kommer jeg ikke i gang med før i morgen. Den saken jeg holder på med nå, er sendt til sitatsjekk hos kilden, og jeg fikk akkurat beskjed om at den ikke kommer tilbake før i kveld. Så nå sitter jeg her, med ingenting å gjøre. Da tyr jeg selvfølgelig til bloggen! Føler meg ubrukelig når jeg ikke gjør noen ting; dårlig praksiselev. Om jeg blogger hører de i hvert fall knatring på tastatur fra det lille hjørnet mitt...

Jeg har funnet ut at jeg vil jobbe med bøker. Å være bokredaktør i et stort forlag hadde vært det ultimate, men jeg vet hvor stor konkurranse det er innen bransjen, så jeg vil ikke satse for høyt. Kanskje jeg rett og slett bare skal starte opp mitt eget bokforlag? Det hadde vært noe, eller hva?

Men jeg kommer sikkert ikke til å ha tid til å starte et eget forlag. Etter at jeg selv har gitt ut noen bøker, kommer jeg nok til å være så opptatt med å reise verden rundt på diverse boksigneringer, sitte på settet der bøkene mine blir gjort om til filmer... Kanskje når alt styret rundt meg har dabbet av, og jeg er rikere enn J. K. Rowling, kanskje da kan jeg starte mitt eget forlag. Carina & Co. Eller Cappelen Carina. Eller Carina Damm. Carinas Aschehaug? Nei, jeg måtte funnet på noe ekstraordinært, noe fantastisk. CBB Bokforlag. Ja, det liker jeg. CBB = Carina Behrens er Best.

Hei, du skal ikke snyte av en drømmer!!!
For det er det jeg er. Og det er dét som kommer til å få meg frem i verden.

Hva er din drøm? Hvor ender du opp om ti år?
(Ja, for selvfølgelig, dette er jo bare tiårsplanen min...)

17 kommentarer:

 1. Mener nå på at det er feil av deg å ikke satse høyt! Det må jo man gjøre i alt man gjør her i livet. Du selger deg vel ikke for dødt kjøtt, gjør du vel? Jaja, jeg synes man skal unne seg det å fortjene det beste.

  Min drøm er å få meg et liv uten alkohol.

  SvarSlett
 2. Jeg syns det virker utrolig moro å jobbe som journalist, eller med bøker. Jeg er bare redd jeg ikke har det som kreves..

  SvarSlett
 3. Haha, jada jada jada Carina. Det var nok en skrivefeil. Edit: Min drøm er å få meg et liv ved siden av alkoholen.

  SvarSlett
 4. Gjett om vi begge er klar da! Gleder meg til å starte på skolen igjen, få alt ordet av husly, skole og penger. Dette blir så bra, ettersom vi to er på tokt igjen. Neida...

  SvarSlett
 5. Jeg kommer til å være ansatt i ditt bokfirma. Hihi. ;) Det er faktisk noe jeg drømmer om selv også. Å være bokredaktør altså. :)

  Jeg vil jo først og fremst skrive bøker da. :D Vil gjøre alt som har med yrket å gjøre. Vanskelig å bestemme seg. :D

  SvarSlett
 6. Fin drøm det da ;) hold på den du!

  Hmmmm...min drøm. Tja, si det! Jeg er faktisk ikke sikker dessverre... vil bare finne et yrke som jeg virkelig liker! Men det er ikke lett når jeg ikke helt har peiling på hvor jeg vil hen i livet.

  SvarSlett
 7. Hehe, jeg har trua (selv om du ikke tror på det!).
  Hmm, om 10 år.. Støkkrik. Gift med den kjekkeste kjekkas. Sjef. (!!) Yes, that's me. Hehe

  SvarSlett
 8. btw. Du er glad for at det ikke skjedde noe med meg. Jeg er glad for at det ikke skjedde noe mer med bilen! =P

  SvarSlett
 9. Haha. Alltid gøy med tomtid!

  Om ti år har jeg møtt Suda 51, vært på en The Shins- og The Cure-konsert, sett alle Seinfeld-episodene akkurat 170 000 ganger hver og drept 53 gullfisker.

  Fint design, btw. :)

  SvarSlett
 10. Så spennende da!! :)

  Jeg har ingen tiårsplan, har vel ingen plan i det heletatt. Har noen håpløse urealistiske drømmer bare :p Men burde vel strengt talt komme på en plan for livet mitt snart..

  SvarSlett
 11. sv: hmm, et musikktips kanskje?

  SvarSlett
 12. Bra med ambisjoner! Hehe! Jeg vet ikke hvor jeg er om 10 år, aner ikke!:p

  SvarSlett
 13. Sv: London er verdens beste sted! :)
  Hørtes ut som er bra drøm spør du meg! :)
  Om ti år? Hmm. Da bor jeg i London, og er gift med prins Harry. Tenker jeg ;) Haha!

  SvarSlett
 14. Og da var det publisert :) Tusen takk for det kjempe fine innlegget! Og jeg håper ikke du blir irritert over den siste lille kunstneriske friheten jeg tok meg ;p

  SvarSlett
 15. Hei. Fant bloggen din gjennom Tonje. Flott gjesteinnlegg! Og flott blogg du har... :o) Høres spennende ut å være bokredaktør! :o) Selv har jeg ikke så mange drømmer og vet ikke hva jeg kommer til å være som stor annet enn stor kanskje! :o) Tok meg den frihet å la deg til på bloglovin jeg! :o)

  SvarSlett
 16. Sv: Det blir jo noe litt annet når man bor hjemme da;)

  SvarSlett
 17. Jeg har faktisk lyst til å jobbe i forlag selv :) For tiden er planen å bli translatør (engelsk/norsk), men tiden vil vise :)

  SvarSlett