fredag 12. februar 2010

Ja, du ja.

Jeg tror at alle mennesker er nysgjerrige på sin egen fis. Men ingen tør å innrømme det. Jeg mener, når noen fiser, er det akkurat som at tiden står stille en liten stund, før de enten kan puste lettet ut, eller bli flaue. For enten lukter det, eller så lukter det ikke. Either way, jeg tror alle mennesker er litt nysgerrige på sin egen fis. Hvorfor ellers stopper tiden frem til de vet hvordan den lukter? Jeg snakker ikke om de lydløse, de du kun vet om selv. Da er det selvfølgelig nødvendig å vite om fisen lukter eller ikke. Men når en fis lager lyd, så alle vet at du feis uansett, da spiller det vel igjen rolle om den lukter eller ikke? Da er jo bare lukten en bonus... eller? Lukter du på din egen fis?

Selv fiser jeg ikke foran andre, bortsett fra ved uhell......

-----------
PS: Takk for kommentarene deres på mitt forrige innlegg. Det er et viktig tema som blir snakket alt for lite om her i Norge. På søndag skal jeg gå grundig igjennom de, og kommentere tilbake. Det var noen av kommentarene som virkelig traff.
-----------
PSS: Ikke glem spørsmålsrunden min her. Det er bare åtte stykker som har stilt meg spørsmål så langt. Kjedelig. Det er jo også en konkurranse, men du trenger jo ikke bli med på den. Spørsmål hadde uansett vært koselig :) Så ja, gå inn her! HER!

9 kommentarer:

 1. Hahahah du er gal. Syns det er pinlig å snakke om det, og hvertfall pinlig å fise forann folk. Det har ikke skjedd siden jeg gjorde det med vilje og skylde på hun ved siden av meg. Man lukter jo så klart fisen når den kommer ut, er ikke sånn at jeg fanger den i en bøtte og gir den til broren min. HÆ?

  Stilte deg spm ogsåå ^^

  SvarSlett
 2. Der ja! Endelig et innlegg om fis!

  SvarSlett
 3. Tusen takk for link! (gru)gleder meg til å se på den!

  SvarSlett
 4. hahaha, nei jeg gjør ikke det! *fnis*

  SvarSlett
 5. Haha, genialt innlegg..

  OMG; jeg er så redd for å fjerte foran andre mennesker.. Det er liksom så flaut!

  SvarSlett
 6. Hahahahah! Jeg dør. Det er vel umulig å la være å lukte?? HAHAH!

  Vet du hva. Jeg digger bloggen din! Jeg fatter ikke at du har flere lesere. Din blogg burde vært stor større størst. Du har så gjennomført stil her inne. Elsker designet!

  SvarSlett
 7. Hahaha for et tema! Jeg er veldig forsiktig med å gjøre det foran andre, men foran typen? Der har jeg ikke noe problem lenger! Og det er ganske deilig haha!

  SV: :D ja jeg håper han kan komme hit snart! Hadde håpet på påskeferien men tror ikke han har samme tid som oss..også har han eksamener! Så vi får bare se det an!

  SvarSlett