fredag 26. februar 2010

A Nightmare on Elm Street

Jeg må bare få sagt det. Den nye Nightmare on Elm Street-filmen ser ikke bra ut i det hele tatt. Ta en titt på traileren og fortell meg hva du tror:

11 kommentarer:

 1. SV.

  Det går bra med meg vettu. Jeg har ikke sluttet på skolen helt. Jeg trengte bare et år vekk fra skolebenken, ironisk nok begynte jeg å jobbe på en skole.
  Jeg begynner igjen der jeg slapp til høsten med de som er førstiser nå. Jeg har hatt utrolig godt av dette friåret, gleder meg sykt mye til å begynne igjen. Savner dere da, tenker mye på dere nå som dere er ute i praksis, noe jeg er veldig misunlig på. haha. Min tur neste år.
  Alt bra med deg? Moro med praksis?

  SvarSlett
 2. Det er Michael Bay som har regissert den da, hva kan man egentlig vente seg...

  SvarSlett
 3. Sv: Hence the reason you NEVER have money =P Du må gjøre som du vil! Kos deg i kveld i hvert fall!

  SvarSlett
 4. Jeg har ikke sett den første, så jeg vet ikke hvordan den var, men denne ser ganske bra ut syns jeg. Men jeg liker ikke sånne filmer haha. Scary :S

  SvarSlett
 5. SV: Jeg kan velge om å starte i juli eller i februar, så tror jeg drøyer det et halvt år så jeg kan jobbe og spare! Når jeg først er så langt unna vil jeg reise litt rundt der nede! Hvordan er NKF i Oslo?

  SvarSlett
 6. Jeg har ikke sett den første jeg.. Så jeg kan ikke uttale meg så veldig om det akkurat, men tror ikke jeg kommer til å se den heller for å si det slik... hihi..

  SvarSlett
 7. Har ikke sett den første filmen, men nyfortellinger har jo sjeldent samme feeling som den første. Som oftest blir man jo bare skuffet :P

  SvarSlett
 8. Har ikke sett den første så jeg kan dessverre ikke uttale meg om denne filmen!

  SV: Jo det er ganske dyrt... Tror det ligger på litt over 500 kr. for 1 time (55 minutter). Men du kan kjøpe klippekort på 1,3,10,20 og 50 timer tror jeg. Litt forskjellig sikkert fra de forskjellige treningssenterene! Og jo fler klipp du kjøper, jo "billigere" blir det liksom da... Men det er jo virkelig ikke billig!
  Men hadde jeg vært deg så hadde jeg absolutt kjøpt 3 timer eller noe slikt så du ser hvordan det er! Og får inn noen metoder som er veldig fine. Så ser du hvor mye mer effektivt det er enn vanlig trening man driver med ellers!

  Når jeg trener selv så merker jeg at jeg ikke er så flink til å presse meg selv, som jeg er når jeg trener med treneren min. Må bli flinkere til det! Det er iallefall mye mer motiverende å ha en som backer deg opp!

  SvarSlett
 9. oppfølgere er ofte dårlige.. jeg har ikke sett den første jeg heller... :o( så her vet jeg ikke altså...

  SvarSlett
 10. Kan godt hende, men jeg har ikke fått sett den første ennå!


  ;-)

  SvarSlett