mandag 15. februar 2010

En uinteressant oppdatering

Jeg hadde en strålende Valentines Day med dinner and a movie. Maten var kjempegod (Mr. Hong-LOVE), men filmen? Not so much. Vi så The Wolfman, og jeg håpet virkelig at den skulle være god, men det var den ikke. Klisjé på klisjé på klisjé. Jeg trodde den skulle være skummel, men den spilte alt for mye på at vi skulle skvette, så vi hele tiden forventet å skvette, og dermed skvettet IKKE. Det skal ikke være lett. Men i hvert fall, denne filmen anbefaler jeg ei.

Jeg har forresten begynt å vurdere mulighetene for å bli filmjournalist? Hvor kult hadde ikke det vært? Jeg elsker jo film minst like mye som bøker, om ikke mer. Og jeg bruker ganske mye av fritiden min på å se på film. Urovekkende mye egentlig Nei og nei. Det skal ikke være lett å finne ut hva man skal gjøre resten av livet. Jeg mener, resten av livet er ganske lenge for de fleste av oss!!!

NB: Det ble ingen ukens skriveregel forrige uke, fordi jeg ikke hadde tid. Nei, det er løgn. Jeg visste faktisk ikke hvilken regel jeg skulle skrive om. Derfor lurer jeg på om det er noen spesielle skriveregler DU sliter med? Er det noe DU kunne tenke deg å lære om skriving, fra meg (som tidligere i dag klarte å skrive herlig med æ.. MED Æ. Flaut).

PS: Senere i dag skal jeg lage videoblogg med alle spørsmålene deres, og vinneren av konkurransen. Om jeg rekker å legge den ut i dag gjenstår å se. Men den skal i hvert fall lages :)

Bildet er lånt her.

13 kommentarer:

 1. "Hærlig" med æ er fyfy!!!

  SvarSlett
 2. Du hadde vært perfekt som filmjournalist Carina! Det er noe jeg har vært innom tidligere også, men jeg heller mer mot bøker tror jeg. Gah. Vanskelig når man er så glad i begge deler! Uansett kommer du til å bli råflink på det du bestemmer deg for! :)

  Gleder meg til å få svar på spørsmålene jeg stilte. Venter i spenning altså. :D

  SvarSlett
 3. Valantine´s day suger baller!

  SvarSlett
 4. SV: Tusen takk <3 Det er jo dette jeg KAN .. :p

  SvarSlett
 5. Jeg syns du burde skrive om regelen når man bruker å/og! Jeg sliter ikke med det men det er det MANGE som gjør ser jeg!

  Koslig med Valentines day da :D
  SV: Ja jeg håper han kommer nå til våren!!

  SvarSlett
 6. Enig med Katrine! og/å er det mange som bruker feil.

  SvarSlett
 7. Hah, jeg så også The Wolfman i går, og det var virkelig ikke noe særlig. Det mest underholdende var kameraten min som satt ved siden av meg og hoppet i setet til tider. Det var tross alt så morsomt at det gjorde kinobesøket verdt det.

  SvarSlett
 8. Sv: Takk! Det er ikke lett å forklare, men det er noe i meg som reagerer instinktivt når jeg hører om sånt. Jeg skjønner ikke helt hvem som skal tjene på at han blir behandlet slik..

  SvarSlett
 9. Så koselig. Wolfman har jeg ikke sett faktisk. Tror ikke det er helt tingen for meg. Ble sittende å se på The Holliday sammen med kjæresten i stedet ;)

  SvarSlett
 10. I dont like valentines day!! Oppskrytt dag i de grader!! OMG!
  Men koselig at du hadde en fin dag. Jeg har ikke lyst til å se wolfman... så den sikkert tusen ganger i reklamen til tv3 om fredagen, men fremdeles ikke lyst til å se den :P

  SvarSlett
 11. skriveregel: HAN/HAMMMMMMMM.... ingen som skriver ham lenger? Begynner det å bli utdatert? Er jeg gammel?

  SvarSlett
 12. Speilvendt- Joda, jeg er veldig glad i å skrive "ham!" Liker litt variasjon.. Men, i bokmål er det jo valgfritt, så begge former er like riktig.

  Haha, bare navnet THE WOLFMAN lyser jo klisjé, da. Jeg ser pinlig lite film :/

  Jeg HATER blogspot! Jeg skrev en anonym sexblogg under navnet Wictoria Whip på blogspot før.. Hver gang jeg skal legge igjen en kommentar på en blogspot-blogg, dukker den kontoen opp, og jeg er alltid livredd for at kommentaren skal bli publisert under det navnet. Haha.

  SvarSlett
 13. Altså, dette er ikke en skriveregel jeg sliter med, men en skriveregel jeg irriterer meg grønn over at andre bommer på. Vert/vært/hvert. Det er tydeligvis vanskelig å bruke rett ord i rett sammenheng.. Det kan du jo skrive om:)

  SvarSlett