torsdag 4. februar 2010

En liten fortelling

Her om dagen sto jeg og pusset tenna, da jeg plutselig måtte på do. Bare nummer én da. Etter mye om og men bestemte jeg meg for å gå på do, mens jeg fortsatt pusset tenna. Jeg mener, jeg måtte skikkelig på do. To fluer i én smekk, tenkte jeg. Det hele gikk veldig fint, helt til det drapp litt tannkremspytt på det ene låret mitt (jeg er en veldig grisete tannpusser). Å sitte der på do, med en hvitgrønn flekk på låret? Jeg skal innrømme at jeg følte meg litt "skitten" der jeg satt. Men jeg fikk meg da en lang og grundig tannpuss! Og, jeg slapp å kjede meg mens jeg satt på do. Og jeg sparte en masse tid. Passet meg bra siden jeg var veldig trøtt.

5 kommentarer:

 1. Hehehe, jeg pleier alltid å pusse tenna mens jeg dusjer om kvelden jeg! Må jo være effektiv ;) Synes tannpuss er så kjedelig!

  SvarSlett
 2. hahah..jeg pleier faktisk også å gjøre det hehe:P noe av det kjedeligste jeg vet er å pusse tenner. Ellers pleier jeg å lese i en bok.

  Jeg bruker alltid masse tannkrem og det blir til mye skum. Klarer heller ikke å pusse tennene med munnen igjen...hehe :P

  SvarSlett
 3. Oi, så fin layout du har nå! Den ser skikkelig profesjonell ut! *VELDIG misunnelig!*
  Hvitgrønn flekk på låret..og du følte det skitten? Regner med du sikter til sæd. Hvitgrønn sæd har jeg aldri sett, og takk gud. Hva slags gutter er det du holder på med? :p

  Klem

  SvarSlett