søndag 7. februar 2010

Jeg lever, så vidt

Nei, hva kan en si? I går betalte jeg saftig for kvelden før. Jeg ble alt for full og endte opp på nachpiel hos en kamerat av storebroren min. Klokken ti morgenen etter våknet jeg på sofaen. Der ville jeg jo ikke være mer, så jeg gikk den timeslange turen hjem. Heldigvis ble jeg ikke dårlig før jeg kom hjem...

Da jeg først ble fyllesyk ble jeg så skikkelig fyllesyk også. Jeg ble bare liggende på baderomsgulvet og synes synd på meg selv. Digg med varmekabler. Så hele dagen i går gikk egentlig med på å ligge rett ut på sofaen, se på TV og "tvinge" i meg litt godteri.

Nei, jeg blir så flau. Det er ikke ofte jeg drikker, men når jeg først gjør det klarer jeg jo ikke slutte. Før du vet ordet av det våkner jeg morgenen etter med 50 prosent av minnet slettet, og en helvetes til hodepine. Kan noen klappe til meg?

Skulle gjerne vist bilder, for jeg vet de eksisterer. Men venninna mi er forferdelig treig, og har ennå ikke sendt dem til meg, selv om hun sa hun skulle gjøre det i går!

Hva gikk din helg ut på? Lå du også på baderomsgulvet?

10 kommentarer:

 1. Haha, broren min hadde myrdet meg hvis jeg havnet på nach med noen av kompisene hans! (Så da nevner vi ikke at jeg, en av de få gangene jeg virkelig har vært hengedrita, klinte med kompisen hans på et utested i en halvtime eller noe:p) Heldigvis blir jeg sjeldent så full. Jeg drikker i det hele tatt veldig sjeldent nå.. Jeg brukte lørdagen min sammen med niesen min i stedet;)

  SvarSlett
 2. Jeg digger deg, jeg, Carina. Du er som meg. Fyllesjuk og gæern. Lovez it.

  sv: Skjønner godt at du blir emo av tullete mammakjærester og ikkepappakontakt. tror barn tar skade av sånt, uansett hvor sterk man er. men jeg er glad du har kommet deg opp og fram. eller no sånt. du er bra.

  SvarSlett
 3. Jeg hater å være fyllesyk og heldigvis har jeg ikke vært det på en GOD stund. Det er helt jævli! Så nei, heldigvis lå jeg ikke på baderomsgulvet haha! God bedring da!

  SvarSlett
 4. haha, sånn er jeg også! huff, håper formen din er bedre i dag da frøken. Savner foresten gjesteinnlegg fra deg? Syns å huske du hadde lyst til å slenge inn et? Men det er mulig jeg har drømt ;p hehe

  SvarSlett
 5. Jeg hang over doen igår jeg, men det var ikke pga alkoholinntak. Det var nok bare omgangssyken eller noe sånt. Heldigvis bedre idag da. :)

  SvarSlett
 6. Wow, du hadde en awesome blogg - digger designet ditt! Denna må jeg følge med på :D

  Sv: Bra jeg ikke er alene om det!:)
  Haha :P Det er jo større sjanse for at jeg besøker en blogg hvis det legges igjen en kommentar med mening som fortjener et svar! Slik som nå!

  SvarSlett
 7. Ja, deilig med varmekabler hvis man har plass til å ligge der:p hehe bankveien bada er vel ikke de største, men du har vel litt større plass nå? ...ja godteri er egentlig aldri noe godt...

  SvarSlett
 8. Hodepine har jeg, men jeg er ikke så dårlig at jeg ligger på baderomsgulvet ;P

  SvarSlett
 9. Huff da Carina.:S Dette hørtes forderdelig kjipt ut. Lenge siden jeg har vært så fyllesyk. Fysjameg. :S Det er grusomt. :S

  Jeg tilbringte helgen på jobb jeg. :)

  SvarSlett
 10. Hehehe, skikkelig fest på deg skjønner jeg! :) Jeg blir heldigvis sjelden så dårlig selv de gangene jeg er enormt full!

  Denne helgen ble rolig familiehelg på meg.. ;)

  SvarSlett