søndag 28. februar 2010

Et kjapt spørsmål?

Som noen av dere kanskje ser, har jeg gjort om på bloggen. Jeg er veldig usikker på om jeg liker det. Kan ikke du hver så snill fortelle meg hva du synes?

Senere kommer det en anmeldelse av filmen Shutter Island og litt om min helg. Men først, din mening om utseendet på bloggen min? :)

EDIT: Jeg klarte jo IKKE å bestemme meg, og prøvde oppimot fem forskjellige headere før jeg nå har gått tilbake til den gamle, som jeg fikk mange gode tilbakemeldinger på. Jeg får prøve heller prøve litt mer, og se hva som skjer. Men takk for tilbakemeldingene alle flottinger <3

9 kommentarer:

 1. tror jeg likte det forrige bedre... fargene og sånt. ærlig svar.

  SvarSlett
 2. Jeg synes denne var utrolig kul. Men den andre var mer stil-ren og mer proff. ;) Nå ble den plutselig veldig blogg igjen..

  SvarSlett
 3. Hvilken synes du jeg skal ha da?

  SvarSlett
 4. jeg sitter og pusler med ny header til meg selv, og så kommer du og gjør det så mye bedre enn meg!!!! needless to say, jeg liker den!

  SvarSlett
 5. Det her var også stilig! Men jeg likte den forrige ganske godt jeg da! :)

  SvarSlett
 6. Jeg vet ikke Cariboo :( Jeg liker begge to!! Men du har jo fått veldig mange fine tilbakemeldinger på den forrige. Kanskje du skal beholde den litt lengre? -But it's YOUR call! <3

  SvarSlett
 7. ikke denne. Heller den i sted, da.

  SvarSlett
 8. den som er nå er kul. men hele bloggen din er veldig stilren, så jeg tror du kan komme unna med hva som helst :P

  SvarSlett
 9. Synes bloggen ser bra ut slik den er nå iallefall :)

  SvarSlett