mandag 22. februar 2010

Gi meg en vaier

Den siste uken har jeg begynt å lure litt på hva jeg egentlig vil med denne bloggen. Ulrikke skrev et fantastisk innlegg om hennes bloggoppskrift, og det gikk opp for meg at jeg ikke har noen. Jeg tror det er derfor jeg så ofte skriver helt meningsløse innlegg. Fordi jeg ikke har noen spesiell "oppskrift". Jeg vet liksom ikke hva dere forventer av meg. Jeg elsker å skrive om film. Jeg elsker å skrive lengre tekster om diverse temaer. Men ofte finner jeg meg selv skrive om dagen min, som for å være helt ærlig, jeg vet at ikke er veldig interessant. Og det er ikke det jeg vil skrive om. Kanskje senere, når jeg flytter til Dublin. Men ikke nå. Akkurat nå trenger jeg litt inspirasjon, og jeg tror dere kan hjelpe meg med det :)

Kan du fortelle meg hvorfor du leser/liker denne bloggen?
Hva håper du å få se når du kommer inn på bloggen min?
Hva kunne jeg skrevet mer om?

PS: Jeg har forresten skrevet et gjesteinnlegg på Ulrikkes blogg, om hvordan det er å studere journalistikk på Norges Kreative Fagskole i Oslo. Ta en titt da vel :)

12 kommentarer:

 1. SV: Ja, hver sin mening. Ikke alle kan like OL heller. Men kan ikke huske å ha sett deg klage over OL noe særlig, og det er bra ;)

  PS. svarer på innlegget ditt litt senere :p

  SvarSlett
 2. Dette er første gang jeg er innom bloggen din. Designet ditt er kjempefint. Leste nettopp gjesteinlegget ditt på Ulrikkes blogg. Syntes det var kjempebra siden jeg har lyst til å gå på NKF etter videregående. Jeg liker forresten å lese ting som folk skriver selv på blogger, små noveller osv, og musikk tips. :)

  SvarSlett
 3. Jeg liker bloggen din fordi den har en fin blanding av alt mulig. Blir fort lei av blogger som kun skriver om mote, bilder, film, etc. Du skriver litt om film, litt om din hverdag, litt om dine meninger, og mye humoristisk :) I tilleg har du originale innlegg slik som "ukens skriveregel" og sånn :)

  SvarSlett
 4. Det er litt vanskelig det der.. jeg har ikke selv funnet ut hva oppskriften min er! Skriver veldig forskjellig.. Men så er det jo det jeg vil også nå, foreløpig.

  Jeg liker at du skriver om mye rart jeg! Endel seriøst men også mye som er tull :) det liker jeg! Og om personlige ting også..det interesserer meg!

  SvarSlett
 5. Syns du har en utrolig kul og kreativ blogg. Jeg liker godt at man skriver om filmer og tema som interesserer deg, f.eks ting du har sterke meninger om eller andre viktige ting, trenger egentlig ikke være viktig en gang, men noe interessant, og det gjør du jo! Men selv om du føler innleggene dine om hverdag blir kjedelig, så er det ikke det for oss, for litt hverdagsinnlegg er veldig bra på en blogg. Kanskje du kan skrive litt om musikk? Alle liker å få musikk tips :D

  SvarSlett
 6. Jeg liker alt du kommer med, men innleggene dine om film er desidert de beste. Pluss selvfølgelig skrivereglene dine. Du er interessant uansett om du skriver om en film eller om deg selv. Det er måten du skriver på som gjør det interessant. Husk: Enhver journalist skal klare å få den kjedeligste ting til å høres spennende ut. ;) Det kan du allerede. :D

  SvarSlett
 7. jeg har riktig nok bare lest bloggen din i et par dager, men jeg er virkelig solgt. det er så morsomt å oppdage nye blogger, hvor eieren har samme interesser som meg, og ikke minst klarer å holde en blogg med kvalitet og mening.

  innlegget ditt om NKF hjalp med veldig, kommenterte det inne på bloggen til Ulrikke.

  SvarSlett
 8. Skal du flytte til DUBLIN??? Det er faktisk en av de byene jeg drømmer mest om å reise til!!


  Jeg liker bloggen fordi jeg synes du er ei kul og grei jente. Var vel derfor jeg begynte å lese bloggen din også. Du er flink til å kommentere tilbake, og det mener jeg er viktig. Da er det så mye lettere å bli kjent med noen også. Jeg synes du skriver veldig bra, og selv innlegg om hva du har gjort i løpet av dagen er interessante - og det er det ikke alltid jeg synes altså :p
  har lite tips om hva du kan skrive mer om, men skal si fra om jeg kommer på noe ;)

  SvarSlett
 9. Du har så fin og oversiktlig blogg! Jeg liker'n! :D

  SvarSlett
 10. Så kjipt at det ikke var plass til deg i spansken. Det er kjempegøy, så anbefaler deg virkelig å ta kurs senere. ;)

  SvarSlett
 11. Jeg liker bloggen din veldig godt! Du skriver godt, og jeg liker blandingen du har her nå jeg! Mye god humor og dessuten er du jo bare så utrolig søt! :D

  SvarSlett
 12. Sv: Håper ikke vi må avbestille jeg heller! :) Trenger noe å se frem til!
  Jeg var i Cascais og Lisboa. Men det er leeenge siden. 98 eller noe :P hehe

  SvarSlett