søndag 28. februar 2010

DET ER ROSA!!!!!!!!!!!

Det ble til at jeg kjøpte meg et digitalkamera på fredag. Et rosa et. Og jeg kan ikke tro hvor mange det var som ville ødelegge for gleden min ved å påstå at det ikke var rosa, men lilla. DET ER ROSA!!! Uansett hva noen andre sier. OK, det er kanskje litt lilla, men ikke si det til noen. Det tar ikke så fantastiske bilder som jeg skulle ønske, men det er bra nok til å ha med på fest, byen eller andre steder der jeg aldri gidder dra med meg speilrefleksen.


Fredag var siste dagen min i praksis. Jeg fikk kake i lunsjen, noe som var kjempehyggelig. Etter jobb dro jeg inn til Oslo, der jeg da kjøpte meg et ROSA digitalkamera, før jeg dro videre til Ingvild, som jeg bodde hos hele helgen. Derfra dro vi videre til Line, hvor det skulle være klassereunion nå som praksisen er over. Først sto vi utenfor bygget og ventet en stund, for det viste seg at ingen av oss hadde noen telefonnummer til de som var der allerede. Vi ble låst inn av en annen som bodde i bygningen, men så viste det seg at det var flere dører inne i bygget som måtte låses opp. Jeg tror vi sto i gangen i en halvtime før vi ENDELIG fikk tak i et riktig nummer (etter å ha snakket med 1880 cirka ti ganger). Og gjett hvor mange som var der? Vel, ikke mange. Dårlig oppmøte av journalistikkfolk altså.

Uansett var det kjempekoselig der, før Ingvild blei så kjempetrøtt og dårlig selskap at vi heller dro hjem og la oss. Etter en nydelig kebab selvfølgelig. Uansett deilig å våkne opp lørdag morgen i helt fin form. Lørdag slaffet vi inne, mens det var snøstorm utenfor, før vi kava oss opp av senga og dro på kino for å se på Shutter Island (les anmeldelsen min av filmen i innlegget under).

Hadde du en strålende helg, som meg?
Og nå, bilder som lovet, alle tatt med det nye kameraet :)


8 kommentarer:

 1. Syns bildekvaliteten så ganske bra ut jeg! Masse fine bilder :D gøy!

  Praksistiden din gikk SÅ fort! Herregud, jeg husker jo at du skrev et innlegg om din første dag....

  Jeg har hatt en ganske fin helg selv :)

  SV: ja da må du ta deg turen dit! Kjempe nydelig sjokolade

  SvarSlett
 2. Snasne bilder! Jeg vil ha sånt kamera, fordi det er (fnis) lilla:D

  SvarSlett
 3. Gratulerer med nytt kamera! :D

  SvarSlett
 4. Syns ikke kvaliteten sp så halvgæærn ut jeg :P
  Jeg kjøpte meg kamera på lefdal i jula, til 500 kroner.. det funker i lyset, men det er vel da det funker og :P

  SvarSlett
 5. Det er greit med et lite festkamera. Slit å dra med seg speilrefleksen overalt :p

  SvarSlett
 6. Helt greit kamera dette da! Så fint det har blitt her...

  SvarSlett
 7. haha, så bra bilder! Jeg måtte le! :D

  Så ut som en strålende helg! Min var ikke noe spesiell på noe som helst måte - bare jobbing. Men må jo ha penger også! :)

  SvarSlett