mandag 30. november 2009

Eksamenseksemen

Med juletida kommer også eksamenstida. Dette semesteret har jeg en mappeinnlevering og en norskeksamen. På mappeinnleveringen skal jeg velge ut fem artikler jeg har skrevet i løpet av semesteret, gjøre om på det som eventuelt trenger å forandres, og skrive slike refleksjonsnotater. Til våren fikk jeg B på mappeinnleveringen, og er strålende fornøyd med det. De andre eksamnene jeg hadde (kunnskapseksamen og norskeksamen) gikk ikke fullt like bra. Jeg tror og håper at det skal gå bra i år, men det hele er litt ekstra stressende, fordi de karakterene jeg får dette året vil være avgjørende for om jeg får ta en Bachelor (er det stor B i Bachelor?) i Dublin neste år.

Jeg vet jeg ikke burde klage, det er de der ute som har det mye verre enn meg. De som har flere eksamener for eksempel...  Men jeg liker å klage litt, det har dere vel fått med dere?

De av dere som har eksamen der ute i verden, har dere noen gode tips til en som meg, med konsentrasjonen til en peanøtt og kreativiteten til et stearinlys(...)?


11 kommentarer:

 1. SV: hehehe tusen takk for det :D ja vi får håpe det går bra :D

  Ahhh jeg er så glad jeg ikke har noen eksamener i år!! Ikke så veldig gøy akkurat!

  Hadde vært super gøy om du fikk lov til å dra til Dublin neste år da :D

  SvarSlett
 2. Wow! Nice blogg Carina. Dette liker jeg, veldig fashion om jeg må si det.

  SvarSlett
 3. er lov å klage i eksamenstida synes jeg! ;) Lykke til med både oppgaven og eksamen! Jeg har ikke eksamen før etter jul, så er foreløpig veldig avslappet her.. :)

  SvarSlett
 4. hehe, ikke så veldig heldig egentlig.. Det ødelegger jo julen litt, for man får ikke roen helt og føler man må lese i jule"ferien" også.. Så vi hater at vi alltid har eksamen etter jul!

  Men akkurat i år er det egentlig greit fordi vi har et ganske ok semester, så tar meg to uker fri denne julen med god samvittighet.. ;)

  SvarSlett
 5. Sv: Jeg jobber i en altmuligbutikk:P
  Leker, kjøkken og hjem, elektro, møbel OG hjemtekstil x) Så julestria er noe jeg har begynt å grue meg skikkelig til :P

  Jeg likte btw designet ditt kjempegodt, og du får ha lykke til med eksamensperioden :) Glad jeg slipper... ;)

  SvarSlett
 6. Hei!

  Felles melding til alle adventsfreaks: Adventskalenderen begynner imorgen, og DU er påmeldt! :)

  SvarSlett
 7. blæh! må lese har jeg hørt

  SvarSlett
 8. Har ingen tips, sliter med akkurat det samme! Vil bare ha juleferieeee :)

  SvarSlett
 9. Start å les NÅ, sånn at det lar seg synke inn til eksamenen kommer. Det nytter ikke å ta skippertak to dager før om du virkelig vil ha en god karakter. Skru av PC, TV og alt og LES. Dra helst på et bibliotek eller noe å les, slik at du ikke kan bli forstyrret. Legg deg tidlig, stå opp tidlig og bruk hele dagen. Det er det som funker. Now do it! =P

  SvarSlett
 10. Høres bra ut, Sopp, men jeg er allerede på skolen ;) Og gjett hva, vi har akkurat fått en NY oppgave i siste liten, som også tar ganske mye tid og energi :( Buuuu! Men jeg skal absolutt være flink, stå opp tidlig og kanskje dra inn på biblioteket. Det er i hvert fall planen hele neste uke!

  Bli med?? :D

  SvarSlett
 11. Hehe, skulle gjerne ha gjort det, men blir litt liten tid iom at jeg har eksamen både mandag og onsdag (og etter det trenger jeg ikke å lese mer fordi jeg er FRII -som en fugl) :) Men du er FLINK! :D

  SvarSlett