torsdag 26. november 2009

Fem bloggere som fortjener et SHOUT!

Ingvild!!! Ingvild er en kjempegod skribent, klassekameraten min og en god venninne av meg. Jeg har egentlig ikke så mye annet å si om Ingvild, bortsett fra at hun er høylytt, morsom, og har kjempefint hår som hun alltid klager over (mens andre sikler på det...). Hun er absolutt verdt tiden din, om du bare gidder ta deg tia! Og selv om hun er fra Ålesund... Neeeeida, bare tuller jeg. Ålesundsdialekta er kjempefin :D


Martine aka. Tonks som hun så velvillig blir kalt (lukter man Harry Potter-fan her?). Hun her ("hun her"?) er en av mine beste venner IRL (haha, memories). Hun skriver om alt og ingenting, er kjempekreativ, og kan få det meste til å virke (VIRKE) interessant. Hun oppdaterer bloggen sin alt for sjeldent, dessverre, så feel free til å bombadere henne med kommentarer om at hun må oppdatere oftere, for hun hører i hvert fall ikke på meg...

Liselusa :) Lise er en kjempesøt "odaling" som begynte i klassen vår nå i høst. Hun skriver kjempegodt og sier selv at hun vil bli forfatter, men ikke har tålmodigheten til det. Jeg tror at om hun bare gidder, kommer hun absolutt til å bli en populær forfatter en dag!!! Digger deg :)


Reidun Beate er en av mine gode "nettvenner". Jeg har fulgt med på bloggen hennes i evigheter, og den blir bare bedre og bedre. Bloggen hennes er blitt veldig stor, men hun tar seg fortsatt masse tid til leserne sine, noe jeg vet mange setter pris på, rett og slett fordi RB er en av de "store bloggerne" som fortsatt holder seg på jorda!


Binka fra Elefantzonen er et utrolig interessant menneske, synes jeg! Hun studerer filosofi, og skriver ofte lange innlegg hvor hun funderer over universet eller andre ting en kanskje aldri har tenkt over. Jeg tror ikke hun vet jeg eksisterer, men hennes blogg er en av de bloggene som gir meg en masse inspirasjon når jeg trenger det!


Nå er det mange andre blogger jeg følger med på minst like mye som disse, men de får få en shout en annen gang. Synes det er nok med fem av gangen :)

PS: Trykk på bildene for å komme til bloggene (de fortjener det virkelig) :-)

9 kommentarer:

 1. Hei og takk for koselig kommentar på bloggen min :)
  Ser at du også har en drøm om å reise til Paris, jeg har aldri vært der men har utrolig lyst til å reise! Har du sett filmen om Amelie fra Montmarte? Det var den som utløste parislengselen hos meg :)

  SvarSlett
 2. Dette er mange gode blogger :) Det er så fint med slike innlegg :)

  SvarSlett
 3. JEG FØLER MEG CA. 10000000000(?) beæret!! DU er fantastisk! Og bare for din del, skal jeg legge inn et lite innlegg. Vakre skapning :D

  SvarSlett
 4. Jeg liker forresten at adressen til bloggen min er ohsnapit.blogspot.Vom. Haha!

  SvarSlett
 5. Ah, dette er så koselig gjort! :D Søte, søte deg!

  SvarSlett
 6. Mohaha. Stor blogger my ass. ;) Tusen takk for fine ord Carina! Jeg blir så glad! :) Føler at å ha god kontakt med andre bloggere og lesere er en viktig del av selve bloggingen jeg. :)

  SvarSlett
 7. Hahahahahaha Carina! OK! Hva er du driver på med? Bloggpromotering?
  Neida, gjett hvem som får en god klem i mårn da? Takk

  SvarSlett
 8. Selvfølgelig vet jeg at du eksisterer, Carina. Tusen takk. :)

  SvarSlett