tirsdag 24. november 2009

Je le rêve de Paris

Vet dere hvor jeg kunne tenke meg å dra? PARIS! Jeg har aldri vært i Frankrike, men jeg ser for meg at det er glamorøst, classy, hyggelig; ja, omtrent slik det er i de gamle, franske filmene! Tenk å sitte på en fransk kafé og drikke kaffe og spise croissant om morgenen. Det ville vært herlig! Jeg kunne også tenke meg å lære språket, fordi jeg begynner å bli litt for gammel til å gå rundt og prate den leke-fransken jeg gjør (ja, jeg gjør faktisk det)!

Har du noen gang vært i Paris? Ville du anbefalt det?

7 kommentarer:

 1. Jeg har vært der en gang, da jeg var 12 tror jeg?! er ikke helt sikker..husker dessverre ikke så ALTFOR mye :( men jeg vil GJERNE tilbake dit!

  Har vært mye i Nice, sør i Frankrike fordi onkelen min eier et hus ca 1 time unna og der er det SÅ herlig! Ahhhh dit burde du dra en sommer!

  SvarSlett
 2. Jeg har aldri vært i Frankrike, men jeg har utrooolig lyst til å dra dit :)

  SvarSlett
 3. SV: Haha ja det er det bare å gjøre! :)

  SvarSlett
 4. Jeg blir med! Jeg har tilbrakt én dag i Paris, men da var det 40 grader, og ..eh .. VARMT! *ler* Men det er jo en nydelig by, da. ;)

  Folk kler seg ikke så pent og classy som man forventer, men man kan jo være uheldig, såklart!

  SvarSlett
 5. Aldri vært i Frankrike, men kunne godt tenke meg å ha bodd der i noen år. Er jo et av verdens beste land å bo i også med tanke på at all helsetjeneste er gratis, det er ingen avgifter og man får hjelp hvis man trenger det. Norge er rett og slett et forferdelig land å bo i!

  Desutten er det et nydelig land og sikkert et mekka for fotointeresserte.

  SV; Aw, tusen hjertelig :D

  SvarSlett
 6. Har utrolig lyst til å reise, skulle egentlig reist på nyttårsaften, men jeg jobber hver eneste dag i desember :(
  Forresten, ser du går på NKF, journalistikk.. Hvordan er det man kommer inn der egentlig?

  SvarSlett