tirsdag 17. november 2009

Dommedag

I går så jeg filmen 2012 på kino. Jeg er egentlig ikke typen til å bekymre meg for "the end of the world", men jeg liker slike filmer, så jeg måtte selvfølgelig se. Jeg satt med knyttede never gjennom hele greia (som er et godt tegn), men den fikk meg til å tenke. Hva om verden virkelig går under om tre år? Eller ti eller tyve?

Jeg tror at det som skal skje, det skjer. Det er en mening med alt, tilfeldig eller ikke, men jeg tror ikke på Gud. Selv om jeg tror alt har en mening, betyr det heller ikke at jeg ikke hadde fått PANIKK om jeg hadde funnet ut at verden skulle gå under. Jeg hadde sikkert skreket som bare f***. Survival of the fittest, sier jeg bare.

Neida, selvfølgelig ikke, men jeg er nysgjerrig på hvordan jeg ville reagert. Ville jeg blitt helten som redder mange liv, men ikke klarer å redde seg selv? Ville jeg vært den personen som gjemmer seg under stuebordet og venter på å dø? Ville jeg løpt for livet (en vet jo at det ikke hjelper uansett)?

Jeg liker å tro at jeg hadde vært modig, selv om jeg betviler det sterkt. Jeg har en følelse at jeg hadde løpt for livet (frem til jeg hadde fått hold, og måtte stoppe)...

Hva tror du at du ville gjort om du fant ut at jorda skulle gå under – PÅ ORDENTLIG?

5 kommentarer:

 1. Jeg ville (skulle ønska her) at vi alle hadde visst på forhånd at verden skulle gå under. Slik at jeg kunne samla famile og venner, de som står meg nærmest og jeg er glad i. Bare vært sammen de siste timene. Jeg ville ikke løpt eller lekt helt. Bare såtte i en stol med en god vin og kanskje et godt måltid? Jepp, det ville jeg gjort.

  SvarSlett
 2. Huff den filmen var såååå bra. :D Jeg hadde nok løpt for livet til ingen nytte. Tror det er den mest naturlige reflesken. Hjelpe meg. :S

  SvarSlett
 3. Huff...jeg ville nok grått en skvett og håpet på at det fins et liv etter døden:P

  SvarSlett
 4. Tror jeg hadde blitt helt panisk og krøllet meg sammen i fosterstilling i et hjørne!

  SvarSlett
 5. SV: Tusen takk :D

  Hvis jeg virkelig visste at verden skulle gått under tror jeg at det hadde klikka for meg...hahah hadde blitt SÅ redd og ikke visst hvor jeg skulle gjøre av meg..huff!

  Det er fullt mulig verden går under om ikke alt for lenge men jeg håper nesten ikke jeg lever da altså..vil heller dø en naturlig død!

  SvarSlett