onsdag 4. november 2009

Det var en gang ren hud, som plutselig ikke var så ren lenger...

Bestevenninna mi pleide å stryke meg på kinnene før, og fortelle meg at jeg hadde verdens mykeste kinn. Og jeg hadde det, jeg hadde virkelig verdens mykeste kinn. Jeg fikk komplimenter av folk, som at jeg hadde myke kinn, som spurte om ikke de kunne få kjenne (noe som var creepy, men hyggelig).

Men ikke nå lenger. Jeg får kviser og sorte prikker og tørr hud. Jeg har aldri vært plaget av uren hud i ansiktet før. Det kom så plutselig, og nå vet jeg ikke hva jeg skal gjøre med det.

Har dere noe tips for en mirakelkur til uren hud? Gjerne noen kjerringråd, for penger er noe jeg ikke har så mye av...

4 kommentarer:

 1. Du er kjempeheldig som aldri har slitt med uren hud!! Kjente et stikk av misunnelighet der, ja. ;) Selv blir jeg straffa for hver lille sjokkisbit i form av prikker og kviser, men Clinique sine produkter hjelper en god del. De er nokså dyre, men verdt det i det lange løp.

  SvarSlett
 2. SV: Det må være utrolig vanskelig og kjedelig å måtte være der hele tiden rundt broren din og måtte ta mye crap da..håper det ordner seg snart for deg altså!!

  Hehe så utrolig kule bilder! :) jeg har ikke mange råd dessverre... jeg hadde veldig dårlig hud før! Prøvde alt mulig av kremer og tetrocycklin arco som er piller for huden. De funket i ca 1 år men da hadde de ingen effekt lenger! så begynte jeg på den sterkeste pilla for acne men DET trenger jo ikke du da! Jeg håper du får bukt på de :)

  SvarSlett
 3. Jeg er akkurat lik deg.. har aldri og ennå ikke har uren hud.. (den setningen ble krøll men samma det)
  Men jeg har fremdeles ikke uren hud.. så kjerringråd du.. Hmmm.. drikke masse vann pleier å hjelpe! Kanskje også en peeling maske med havsalt og melk m/sitron?? :)

  SV: Ahaa.. hmm. Jaja, det var verdt ett forsøk hvertfall! :)

  SvarSlett
 4. Det jeg har gjort, som jeg tror gjør at huden min er litt mer fornuftig akkurat nå er at jeg bruker reseptbelagt kvisekrem fra legen. To første månedene brukte jeg den daglig, og flasset og styret, men etter at jeg trappet ned til å bruke kremen 1-2 ganger i uka er det blitt mye bedre. Dette samt at jeg bruker md formulations rensegele for uren og fet hud, og smører ansiktet med fuktighetskrem 1-2 ganger daglig. Dropper jeg fuktighetskremen kommer urenhetene med en gang. Samme om jeg bruker feil fuktighetskrem. Rensegeleen koster deg 230 kr inkl frakt fra ebay, men er drøy i bruk.

  SvarSlett