mandag 16. november 2009

Karaokelørdag

På lørdag tok jeg turen til Rygge, utenfor Moss, og besøkte en kamerat av meg. Han jobbet sammen med Gubben, og jeg bodde der sammen med de en liten periode før sommeren, da jeg ikke hadde noen andre steder å bo. Evigheter siden sist, så det var koselig!


Vi hadde også bestemt oss for at vi skulle dra ut, så jeg kom forberedt med over en halv flaske Malibu som jeg skulle drikke. Det var et vennepar av Kompis som var der også, og vi satt alle og vorset. Jeg kom i godhumør kan du skjønne, og etterhvert fant vi ut at vi skulle dra på karaokebar i Moss. Nå skal du vite at jeg er veldig sjenert, i hvert fall når det kommer til synging, og jeg hadde aldri trodd at jeg skulle tørre å stå oppe på en scene og synge «I Got You Babe.» Men det gjorde jeg, sammen med Kompis, til stor applaus!


Karaoke er absolutt noe jeg skal prøve igjen.
Har du vært på karaokebar?
Sang du? 6 kommentarer:

 1. haha så utrolig morsomt!

  Har bare vært på et utested i Oslo som har det :) trompeten! Og jada, der har jeg vært flere ganger hahaha. Trodde ALDRI det var noe jeg skulle ha gjort men det var faktisk utrolig morsomt! Kan ikke ha hørt no spesielt bra ut men... :p

  SvarSlett
 2. Jeg elsker egentlig karaoke, men har litt vanskelig for å innrømme det ;D Men for å være helt ærlig, pleier jeg å synge karaoke på youtube når jeg er alene hjemme ;)

  SvarSlett
 3. hehe :D Karaoke er tingen , men jeg må nesten ha noen øl innabords før jeg entrer scenen. Men synger gjerne med rundt bordet med gode venner ellers ;) Gøy er det ihvertfall :)

  SvarSlett
 4. Jeg har vært på karaokebar en gang, men sang ikke. Jeg synger ikke forran andre. Jeg prøvde å synge for guttungen når han var baby, men han begynte alltid å gråte, så når tilogmed han gir uttrykk for at han ikke liker det, så skal jeg jammen ikke prakke det på noen som helst. :P Hehe...

  SvarSlett
 5. Haha:P Det hørtes skikkelig gøy ut:D De eneste gangene jeg synger offentlig er når vi spiller singstar:P

  SvarSlett
 6. Hihi, så herlig! ;)
  Jeg har vært på karaokebar en gang for lenge siden, men klassen. Fryktelig flaut, jeg sang ikke - men en gjeng i klassen gjorde det! Eller skrek er vel mer riktig - sommer of 69;)

  Og dette var en sånn superseriøs karaokebar - så det var veeldig flaut og folk ble nesten sure!

  SvarSlett