lørdag 7. november 2009

Trondheim & Julie & Julia & an eight hour drive

I dag er det jo Den Store Kinodagen, dermed HALV PRIS på alle kinobilletter, så vi skal på kino. Jeg har klart å tvinge Gubben med på å se den ultimate jentefilmen, Julie & Julia, som jeg har hatt lyst til å se kjempelenge, så det blir bra (om han ikke klager seg gjennom hele filmen)!

Jeg er i Trondheim nå, så i morgen skal jeg kjøre hjem med bilen min som endelig er fikset på. Det er en kjøretur på syv/åtte timer, så det blir spennende. Jeg har kjørt den samme turen mange ganger før da, så det går forhåpentligvis fint..

Dette ble et meningsløst innlegg, men ville bare oppdatere dere litt om hvorfor jeg er så asosial om dagen!

Skal du på kino i dag?

Julie & Julia – Trailer her!

5 kommentarer:

 1. hihi, tror dere har overbevist meg jeg! ;) Og tusen takk! Liker bloggen din veldig godt også!

  Blir ikke noe kino på meg i dag, litt synd siden det er så billig! men jeg rakk det ikke idag.. ;) Kos deg på kino sammen med kjæresten! Håper han ikke klager ;)

  SvarSlett
 2. Jeg skal ikke på kino idag. :P Er aldri på kino....

  SvarSlett
 3. Ser ut som en fin film det der! :) kinodagen er bra!

  Oi lang kjøretur du har foran deg! Håper det går fint:)

  SV: ja er ikke så gøy å måtte fly når jeg ikke liker det! Altså, jeg er ikke så redd at jeg ikke flyr! Det gjør jeg, men de siste årene har det blitt verre og verre etter en episode som skjedde når vi skulle lande på gardemoen. Flyet bare DATT ned og det var visst vanlig for vi var i en luftlomme men folk skrek jo og ble redde og det skjedde flere ganger! Så det var IKKE noe gøy. Etter det har jeg vært ganske redd for å fly igjen! Så piller hjelper litt :)

  SvarSlett
 4. SV: Tusen takk for det :D reisen gikk heldigvis fint :)

  SvarSlett