mandag 23. november 2009

Home. Sweet, sweet home!!!

Er det én ting jeg gleder meg til mer enn mye annet, er det å flytte hjemmefra. Jeg har allerede bodd hjemmefra to ganger, men alltid endt opp hjemme igjen. Det er for mye som foregår her, en lillebror på vei inn i tenårene, en storebror uten jobb som sover på sofaen, og en mamma med utmattelsessyndrom som blir sliten av den minste lille ting og misforstår de minste kommentarer. Nei, jeg gleder meg til å flytte hjemmefra og få min egen leilighet (eller dele den med en bedre halvdel, kanskje?)!

Leiligheten min skal ha et kjempefint kjøkken, som inspirerer meg til å lage noe annet enn taco og lasagne!

I leiligheten min skal det være bøker i alle rom, både i hyller og andre steder. Ingenting kan få meg til å føle meg mer hjemme enn gode bøker!

 Leiligheten min trenger ikke være stor, men den skal være koselig. Jeg vil ha en leilighet som jeg gleder meg til å komme hjem til, og som inspirerer meg og oppforder meg til å holde det ryddig...!

I leiligheten min skal det være bunker med bøker og magasiner som besøk kan titte og lese i om de kjeder seg (fordi jeg ikke er noe særlig til vertinne...). Det er jo både fint og praktisk!
PS: Det siste bildet har jeg tatt selv, altså!! De andre er funnet via vi.sualize.us.

7 kommentarer:

 1. Ja, ingenting er som gleden å få kunne innrede et eget hjem. Bøker er et MUST ! Gode bøker over alt,det skal være et romantisk og klassisk preg i min lille leilighet ! Jett om jeg gleder meg,JAAAAA !!!!!!

  Veldig pene bilde :) Og veldig søt blogg du har

  SvarSlett
 2. å jeg simpelthen elsket dette innlegget! bildene, rommene, stemningen! og, jeg har boken til ashley og mary kate, haha!

  SvarSlett
 3. Det er sånn jeg forestiller meg at mitt fremtidge hus skal bli. Jeg gleder meg til å dekorere det akkurat slik jeg vil. Og Magnus så klart. Hehe.. :P

  SvarSlett
 4. Herlig! Gleder meg selv utrolig mye til å få mitt eget sted..bare synd det koster så altfor mye!

  SvarSlett
 5. Vel vel Carina, da er vel jeg din bedre halvdel siden vi er samboere i Dublin! Gleder meg villt!

  SvarSlett
 6. Vi har lik smak :* Jeg SKAL ha en nydelig kjøkken når jeg en gang får meg mitt eget!

  SvarSlett
 7. Det er så utrolig godt å bo for seg selv! :) Gruer meg for å bo hjemme i 2 uker i julen. her snakket vi foreldre som kaprer deg med en gang du kommer inn døren og tvinger deg med på alt av ting bare fordi du til vanlig bor langt unna. æsj...

  SvarSlett