søndag 22. november 2009

Flau, skamfull, irritert, ydmyk

Da er øyeblikket kommet, øyeblikket der jeg skal forklare dere hvorfor jeg har vært så fraværende de siste dagene.

Torsdag: Jeg og bestevenninnen min bestemte oss for at det var alt for lenge siden vi hadde vært ute sammen, så vi dro på Living Room i Oslo. Der var det reggae-kveld, og vi fikk oss begge en dråpe eller to for mye å drikke. Siden jeg bor på en halvøy utenfor Oslo, må vi ta ferge for å komme oss hjem, og den går ikke på natten. Den siste fergen går 00:30 på hverdager, men vi fant ut at vi ikke ville hjem helt ennå, så fra klokken 03:00 (da utestedet stengte) og til klokken 06:00 (da den første båten gikk igjen) trasket vi rundt i byen. Sov inne på en nattåpen Deli DeLuca gjorde vi også.

Tro meg, jeg er ikke stolt.

Fredag: Da jeg våknet hjemme hos meg selv på fredag (hadde heldigvis fri fra skolen), hadde jeg mistet mobilen og visa-kortet mitt. Jakken min var stjålet på utestedet, så jeg kom hjem med tre gjenstander mindre enn jeg hadde da jeg dro... Flinke Carina... Jeg var hjemme hele dagen og deppet, og ansiktet mitt delte noen hyggelige stunder med bunnen av doskåla.

Jeg er helt forferdelig flau over meg selv, og jeg bare håper dere tror meg når jeg sier at dette ikke skjer så alt for ofte...

I går var jeg i Svinesund og handlet mat og godis med mamma og lillebror, og i dag skal jeg se den nye Twilight-filmen sammen med lillebror. Jeg kan bare håpe at den ikke skuffer meg like mye som den første filmen, jeg vil så gjerne like de!

Hva synes du om Twilight-filmene? Noen ord til meg som er skeptisk?
Og forresten, har du noen gang gått på en smell når du har vært ute og drukket?

Soppen og meg, bare timer før alt gikk til skogs...


3 kommentarer:

 1. Uff, så pinlig. :P Jeg har heldigvis sjeldent hatt noen pinlige opplevelser i forbindelse med alkohol. Det verste er vel en gang jeg som 16 åring ringte moren min når jeg hadde drukket og ropte inn i telefonen "Mamma, jeg er sååååå full". Haha... Jaja. :P Jeg drikker ikke så ofte, og kjenner mine begrensninger, så det er ikke ofte jeg gjør ting jeg ikke kan stå for. :)

  SvarSlett
 2. SV: Hadde det utrolig fint, veldig fin båt ja :)

  oioi høres ikke mye morro ut å miste ting på byen! Det har jeg heldigvis ikke gjort ennå (bank i bordet!) men jeg har gått på noen smeller ja..huff ikke stolt av det men det er det man lærer av da hehe så ja. Håper virkelig du får igjen tingene dine!

  SvarSlett
 3. Hahahahahahahaha! Carina, jeg ligger å ruller meg i latter. Faen, hvordan klarer du å ha det så jævlig (urettferdig) morsomt? Jaja, vi savnet deg i alle fall fært hos Line på fredag, så da skuffet du. Ble litt skuffa. Hehe, håper Twilight filmen var bra, vil gjerne høre om du anbefaler? For jeg syns den første var drit dårlig, bare søt suppe hele greia. Men men!

  SvarSlett