tirsdag 1. desember 2009

Don't judge what you don't understand

Jeg oppdaget nylig en blogg som jeg gjerne vil snakke litt om. Mange dømmer det de ikke forstår, og forhåndsdømming er noe jeg virkelig avskyr. Om det gjelder mennesker, yrker eller noe annet; en burde aldri kritisere det en ikke vet noe om, for det kan ligge så mye mer bak kulissene, enn det en kan se.Paagate.blogg.no handler om "Kim" og "Lise", to helt vanlige unge mennesker, og deres hverdag som prostituerte i Oslo. Dette er en blogg jeg mener er utrolig viktig, fordi det handler om et tabu tema som mange dømmer, men få har noe kunnskap til. "Kim" og "Lise" skriver om deres erfaringer som prostituerte; de farlige, de ekle og de rare erfaringene deres.

Dette er en blogg som absolutt fortjener oppmerksomhet, og derfor håper jeg dere vil ta dere turen innom! Dette er et tema jeg mener alt for mange kritiserer, men vet for lite om. Det er lett for noen å si at prostitusjon er et valg, men for noen er det virkelig siste utvei!

Blogger deres finner du HER.

4 kommentarer:

 1. Jeg begynte å lese den bloggen forige uke. Den er helt fantastisk godt skrevet, og utrolig viktig. En av mine favorittblogger.

  SvarSlett
 2. Jeg har lagt til denne bloggen på min bloglovinliste nå. :D Takk for tipset!

  SvarSlett
 3. Oi, takk for tipset! :)

  sv: det er en liten trøst at jeg er like "håpløs" som deg ;)

  SvarSlett
 4. Jeg sjekka bloggen nå, wow!

  SvarSlett