fredag 27. november 2009

Den perfekte fredagen

Er det ikke deilig når man våkner, hopper i dusjen, ser seg i speilet, og ikke nesten dør av skrekk når man ser speilbildet sitt? Er det ikke deilig de gangene du faktisk ser frisk nok ut til å ikke behøve en tonn med sminke for å dekke over, ja, hva enn det er man alltid føler man må dekke over? De dagene det er nok med litt pudder og litt maskara?

For å si det sånn, det er veldig sjelden at jeg har slike dager, men i dag var en slik dag, og jeg må innrømme det at humøret mitt er sikkert ti ganger bedre på slike dager!!Nå skal jeg snart hoppe i bilen og kjøre til min kjære på Rena, før vi kjører videre sammen til Oppdal, hvor jeg hører det er snø :D Han kommer sikkert til å tvinge meg med på skitur eller i slalombakken, men jeg skal bare smile og være glad (selv om jeg antakelig ikke kommer til å være så storfornøyd), fordi det er så lenge siden jeg har sett han!

Håper dere alle søte der ute har en kjempefin helg, så snakkes vi på søndag (eller noe i den duren).
Hva er din plan i helgen? Siden det er så mye snø ute (i hvert fall her på østlandet..............), regner jeg med at du skal ut å stå på ski du også??

6 kommentarer:

 1. Kos deg masse :D You deserve it!

  (jess! endelig et innlegg der du ikke kaller han for det fæle kallenavnet "Gubben"!!!! - I guess it's a happy day for me as well! =P)

  har forresten veldig lyst å trykke deg på nesen på det bilde der. tihi

  SvarSlett
 2. Sånne dager er herlige! :D

  Kos dere masse!!

  SvarSlett
 3. Herlig! Du får sikkert en superkoselig helg med kjæresten :)

  her i akershus er det absolutt ikke noe snø... hvor på østlandet er du?

  SvarSlett
 4. Her er det ikke snø, så det blir dårlig med skigåing på meg gitt... :P Kos deg masse!

  SvarSlett
 5. SV: Ahhh ja det husker jeg! Var der innom noen få ganger før i tiden :) hehe. Ja ble dessverre skuffet! Var alt for trangt, for mye dilldall OVERALT og så mange speil! Så ikke helt hvor jeg skulle gå og sånt enkelte ganger! haha. Også hjalp det ikke SÆRLIG at de hadde problemer med kassa og at vi bare kunne betale EKSAKT beløp i kontanter.... :p

  SvarSlett