torsdag 10. september 2009

YATZI!

Moren min og storebroren min har en rar obsession med Yatzi. De spiller en litt mer komplisert utgave som vi kjøpte i utlandet for mange år siden, og når de gikk tom for blokka, gikk mamma og lagde et eget dokument, bare så de kunne fortsette å spille denne typen Yatzi. Og jeg må innrømme, vanlig Yatzi blir litt kjedelig etter at en har spilt denne typen.

Det går ut på det samme, men det er seks terninger og flere muligheter. Den ene terningen er rød, og om man for eksempel får fem seksere, og den ene sekseren er rød, får man pluss 20 poeng. Er ikke på alle man får pluss 20 poeng da, uansett om terningen er rød.

Det er syykt nerd, men egentlig ganske morsomt (og konkuranssedrevet) tidsfordriv. Mamma og storebror spiller om øl. Den som taper et spill, skylder den andre en øl. Akkurat nå skylder storebror mamma ni øl, men de har vært oppe i 30 også. Når disse ølene skal kjøpes, er fortsatt uvisst . . .

UANSETT; jeg ville bare fortelle dere at i dag fikk jeg ny, personlig rekord på 835 poeng! Det er ganske imponerende, med tanke på at jeg pleier å tape kraftig, alltid, og få poeng som 150 osv.

Haha, boring!

2 kommentarer:

  1. Hehe. Det høres kjempegøy ut. :D Morsomt bilde. :P

    SvarSlett
  2. Ja det er noe musikk som ikke er på Spotify.. Men jeg klarer meg helt fint med den musikken jeg har på min Spotify :)

    Den typen Yatzi hørtes morsomt ut! :D

    SvarSlett