onsdag 23. september 2009

Now that's settled..

Da var fremtiden min bestemt. I hvert fall for de neste to årene fremover. Året her skal jeg virkelig fokusere på skole, gjøre det bra på oppgaver, og virkelig prøve! Jeg skal bli sosial, og være med på mer sånn... sosialt og sånt... Og så, typ august/september neste år drar jeg til Dublin. Jeg har bestemt meg for at jeg skal til Dublin og ta et bachelor-år. Gleder meg til og med til jeg kan søke, bare for å komme i gang!

Hva er deres plan for neste år?

Jeg har akkurat startet å lese Flaggermusmannen av Jo Nesbø (første boken i Harry Hole-serien), så jeg tenker å gå å lese litt i den før jeg legger meg. Har du lest serien?

5 kommentarer:

 1. Så bra at du har laget deg en plan. :D Nå er jeg veldig glad på dine vegne. Dublin blir nok et eventyr. :)

  Jeg har en del planer for de neste 2 årene jeg også. Blant annet å fullføre forfatterskole, gi ut bok, få jobb som skribent og få barn. Haha. I wish. :P

  SvarSlett
 2. Hei! Så herlig at du har funnet ut hva du skal neste år :) Det må føles godt :) Jeg skal prøve å finne meg en fulltidsjobb når jeg er ferdig på NKF.

  Drømmejegeren

  SvarSlett
 3. Jeg er ikke helt sikker. Men enten så blir det jobb, ellers så vil jeg studere noe på universitetet som er relevant:) og om jeg kommer inn hehe:P

  Ja har lest Flaggermusmannen. Den er kjempebra:) Du har mye å glede deg til :D:D

  SvarSlett
 4. Jeg skal nok også til Dublin neste år. Har uansett planer om å fullføre en bachelor, så hvorfor ikke komme igang først som sist?
  Eneste problemet er at jeg har glemt så mye av engelsken! :O Til og med uttalen. Er nesten flaut!

  SvarSlett
 5. Jeg vilvilvilvil til New York i Februar og England til høsten igjen. Pengene vet du... De rekker ikke alltid til. Jo, til England gjør de det, men muligens ikke til New York.

  SvarSlett