søndag 13. september 2009

Ein rockanes kvælj

Da er helgen snart over, og jeg er trist. Det blir en hektisk uke med skolearbeid, og jeg vet ikke helt hvor jeg skal starte. En god del store oppgaver som går over hverandre. Hadde jeg vært flink til å prioritere hadde det ikke vært noe stress, men oppmerksomheten min er ikke akkurat evigvarende. Den svever ganske fort over på noe annet. Jeg skulle gjerne likt å være en av de som kan si at nei nå kommer jeg ikke til å blogge på noen dager, for jeg har for mye å gjøre på skolen. Men jeg er ikke en av de. Dessverre. Jeg kommer kanskje til og med til å blogge oftere . . . Jaja.

I går var jeg ute med folk fra klassen, fordi hun her hadde bursdag. Det var kjempekoselig, selv om ei på vorset aldri kom seg på byen, fordi hun blei så full at ambulansen måtte komme og hente henne. Det gikk heldigvis bra med henne, og hun trengte bare å sove det av seg. Men jeg sverger, det var skummelt. Jeg har aldri sett noen så full før. Men det gikk bra, og hun kom seg hjem til slutt.

Anders, Lars og meg.
.
Dagen i dag er bare brukt til å ligge på sofaen. Jeg har virkelig ikke gjort noe fornuftig. Jo, jeg lagde vafler, det gjorde jeg. Med en røre som allerede sto i kjøleskapet, ja, men jeg stekte de! Eller hva det nå heter . . .

Hva gjorde du i helga? :-)

5 kommentarer:

 1. Hæ? Hvem var den fulle om jeg tørr spørre?

  SvarSlett
 2. det var meg jaaa hehee:P Følte meg litt truffet her nå haha:P

  SvarSlett
 3. Neii, ikke gjør det!! Jeg nevnte ingen navn ;P

  SvarSlett
 4. I helgen har jeg slappet av med kjæresten og kost meg :D

  SvarSlett
 5. Helgen min har inneholdt brudekjoler, improfester, sofa-soving og kakebaking :)

  SvarSlett