søndag 20. september 2009

In so many words

Fredag: Skole, hjem, dusje, lage hjemmelaget pizza (for aller første gang), gubben kommer, spiser, går å leier film, kommer hjem, ser på film, gubben sovner, filmen er ræva (selv om det var Nicholas Cage), jeg klarer å dra med gubben ned på soverommet, sovner i senga.

Lørdag: Sover i 12 timer, står opp, spiser frokost (pizza-rester), drikker kaffe, bestiller tur til London, bestiller hotell til London-tur, drar til Oslo, trasker i byen, kjøper kjole på Zara, drar på kino, ser Inglorious Basterds, tar båten tilbake til Nesodden, drar på Kiwi, kjøper kylling, drar hjem, spiser middag klokken elleve, ser Number 23, ser en episode av Løvebakken, ser en episode av Fear Factor, legger oss, sovner.

Søndag: Står opp halv tolv, kler på oss, spiser frokost, drar på et galleri for å se foto-utstilling, diskuterer et bilde av en naken kvinne fra 1964 (er det kunst eller bare stygt?), drar hjem, ser en film med Tupac i, spiser litt godteri, diskuterer litt, gubben drar hjem.

Min helg med noen få ord, kort og gæli. Og nå sitter jeg her, og burde egentlig fortsette å skrive på feature-oppgaven som har frist i morgen. I stedet sitter jeg og blogger.

Ja, nå har jeg og gubben bestilt oss tur til London. Den 17. desember forlater vi landet, og frem til den 22 skal vi shoppe, se på musikaler, spise god mat og bare ha det bra! Vi var i London på omtrent de samme dagene i fjor, men nå blir vi litt lenger enn sist. Vi har også tenkt å fokusere litt mer på å faktisk få med oss noen serverdigheter denne gangen, i motsetning til sist, hvor all tiden gikk med til shopping (vi gikk forbi Big Ben en gang da)...

Gleder meg :-D

Hvordan har din helg vært?

Source: tinchen101 (deviantart)

1 kommentar:

  1. Så herlig å lese at dere gjør andre ting enn kun å se film og tv. Jeg hadde nok aldri fått med meg mannen min på en foto-utstilling. :S

    SvarSlett