onsdag 9. desember 2009

100 besøkere!!!

I dag har jeg hatt over 100 besøkere på bloggen min, for første gang!!! Det hadde selvfølgelig ikke skjedd, hadde det ikke vært for den flotte og vakre Reidun Beate som ville ha meg til å gjesteblogge :) Jeg setter pris på alle tilbakemeldingene jeg fikk på teksten min. Som journaliststudent er det ingenting som blir mer satt pris på en konstruktiv kritikk :)

Nå vil jeg gjerne at dere kommer med ønsker til meg. Ønsker om hva dere vil jeg skal skrive om. Det hadde vært kjempeflott, og en fin mulighet til å få en utfordring eller tre. Jeg har ikke vært stor på idémyldringen i det siste, og trenger en utfordring :)

På forhånd, takk!6 kommentarer:

 1. Gratulerer med over 100 lesere! :D

  SvarSlett
 2. weee gratulerer!!! så gøy :D

  SvarSlett
 3. Hei Carina!
  Jeg lurte på om du kunne skrive litt om hvordan det er å gå på NKF? Hadde vært kjempespennende å lese :)

  Så du hadde linket til meg, så nå har jeg satt opp link til deg også ;)

  SvarSlett
 4. Hehe, det var ikke veldedighet, vennen min! Jeg liker bloggen din veldig godt :)

  Jaa! Skriv om NKF, så blir jeg (og sikkert andre) kjempeglad(e)

  SvarSlett
 5. sv: hehe, kanskje det blir et aldri så lite bilde ;) har nemlig kjøpt meg ny kjole, og den er råkul! du får vente og se.

  du er heldig som fikk gjesteblogge hos henne. elsker bloggen hennes! :) skal kommentere teksten senere, når jeg får tid til å lese den.

  kos deg videre vesla!
  klem

  SvarSlett
 6. reidun beate er verdens søteste blogger :D
  når det kommer til hva du kan skrive om er jeg utrolig dårlig på å komme på noe til meg selv, så.. jeg vet ikke helt. dine favorittfilmer kanskje? favorittmusikk? tips og anbefalinger? hm :) kan komme tilbake til det hvis jeg kommer på noe fornuftig!

  SvarSlett