mandag 28. desember 2009

Slalåm, kos og autotune

Klokken 23:00 i kveld sitter jeg på toget. 23:05 forlater toget perongen. Klokken 07:00 i morgen tidlig går jeg av på Trondheim stasjon. Der skal jeg kose, drikke, sove og spise frem til etter nyttårsaften, sammen med min kjære og hans familie – altså, ikke på Trondheim stasjon, men i Trondheim. Antakelig blir det også en tur til Oppdal. Der skal jeg prøve meg på slalåmski for andre gang i mitt liv. Jeg er 21 år gammel. Du kan kanskje gjette at første forsøk ikke gikk så bra, hehe . . .

Jeg er egentlig veldig glad i å kjøre tog, men når det er mørkt ute, og jeg ikke kan se noe uansett, blir det litt kjedelig i lengden. Derfor har jeg tatt med meg skriveblokk og penn, iPod, og den første Twilight-boka, som jeg faktisk ikke misliker så sterkt som jeg hadde trodd (men ikke bli overentusiastiske nå, jeg er ikke frelst helt enda) ;P

Jeg tar ikke med meg mac-en, men jeg skal prøve å oppdatere dere på mine vaklende forsøk på slalåmski, mine kosestunder og mine drikkestunder!

I mens vil jeg at dere skal ta en titt på denne videon. Det er utvalgte nyheter fra år 09, laget til en sang, og den er utrolig morsom:

6 kommentarer:

 1. Hadde vært kjempegøy å møtt deg i Trondheim en gang Carina!!!

  SvarSlett
 2. haha utrolig kul video, likte faktisk sangen XD

  Kos deg masse der oppe, håper du klarer å stå på slalom :D har aldri prøvd selv jeg!

  SvarSlett
 3. Tog er digg:) Men jeg liker helst å reise sammen med noen:) Du kommer til å bli hekta av Twilight:) Jeg ble iallefall det:) Ha en fin togtur Carina:)

  SvarSlett
 4. Håper du koser deg! Snakkes i Oslo du.

  SvarSlett
 5. Det var da voldsomt til reising på deg for tiden da, Frøken!
  Kos deg!
  Godt nyttår!

  SvarSlett
 6. Morsom video! :-) Takk!

  Synes du har en super kul blogg forresten :-) Stå på og ha en flott dag videre :-)

  SvarSlett