søndag 6. desember 2009

Skal vise deg ribbe jeg...

Ribbe. Medisterkaker. Julepølser. Julemiddagen er noe mange gleder seg til 364 dager i året. Selv er jeg ikke særlig glad i den. Jeg synes rett og slett det ikke er så nydelig som alle skal ha det til, og jeg forstår ikke helt hva "fusset" er for. Men som jeg har nevnt før, skulle vi jo ha full julemiddag her i går, fordi onkelen min har fått seg jobb i Sør-Sudan, og drar før jul. Det var veldig koselig og alt det der, men jeg er ikke så begeistret over at det var julemat i går, og i dag var det rester, og på julaften er det julemiddag igjen, og rester dagen etter der igjen. IGJEN. Nei, usj. Dårlig gjort å klage, men nei.

Hva spiser du på julaften, og hva synes du om det?
Er det en av årets store gleder?

Om ingenting annet, ble det i hvert fall en hyggelig kveld, med masse flotte bilder av meg...


11 kommentarer:

 1. Jeg spiser pinnekjøtt, og thats it ;p alt det andre kan de andre ha for seg selv. Ikke potetene da ;p

  SvarSlett
 2. sv: Oy, så kosleig at du syns de er fine nok til å brukes som premie, og til å selges :) hmm, kanskje jeg skal gjøre det etter hvert?

  SvarSlett
 3. Jeg er heller ikke kjempebegeistret for julemat, bortsett fra at pinnekjøtt er veldig godt på julaften, da. Men ikke to dager på rad. Savnet egentlig ikke julemat da jeg var vegetarianer i to år for lenge siden.

  SvarSlett
 4. Det er fordi du spiser FEIL julemat! :D Pinnekjøtt ftw babes! hehe. Synes layouten var fin - med er ikke så begeistret for oppsettet for infoen om deg (ble liksom så uoversiktilig og vanskelig å lese). Men ellers så er det <3

  SvarSlett
 5. Det er liksom en del av designet daaaa, Sophiee :P Men det er vel greit at du ikke liker det, I guess..... ;P

  SvarSlett
 6. Vi spiser egentlig noe som ikke er så vanlig hos de fleste på julaften. Vi spiser salt lammekjøtt og noe som heter mølje. Flatbrød dyppet i fett og så blander man det med sirup:) Det er skikkelig godt, selv om det kanskje ikke høres sånn ut. På kvelden har vi risgrøt:)

  1. juledag har vi ribbe. det er æsj æsj.

  1. nyttårsdag har vi pinnekjøtt:) Syns det er nam:)

  SvarSlett
 7. Synes julemat er helt greit jeg. :) Men jeg spiser ikke ribba eller pinnekjøttet da, bare pølse. :P

  SvarSlett
 8. vi har ribbe, julepølser og medister, men jeg spiser ikke ribbe. julepølse og medister derimot <3333 elsk

  SvarSlett
 9. Pinnekjøtt ♡ Hva mer kan man si?!

  SvarSlett
 10. Hallo, du spiser jo helt feil julemat jente! Pinnekjøtt er tingen, som mange av de over meg har påpekt. Tenk på det du, at du har gått glipp av noe så fantastisk vært år!

  Sv: Tusen, tusen takk for en herlig kommentar med støttende ord. Jeg vet aldri helt hva jeg skal si når jeg må snakke om problemene, for meg er det enklere å skrive. Jeg sliter nok litt med å ta mot til meg å gjøre noe med saken, men det hjelper å ha gode mennesker som deg i ryggen :) Sammen er vi sterke, eller hva? Klem til deg <3

  SvarSlett
 11. Sånn vi har det er det Ribbe julekvelden og pinnekjøtt 25.
  Gleder seg :D <3

  SvarSlett