lørdag 5. desember 2009

natt til lørdag, nåKakebakingen er over, og jeg er nok en gang kommet meg trygt hjem. Som kveldens utvalgte fotograf, tok jeg selvfølgelig en masse bilder, men ingen jeg får lov til å legge ut. Derfor får dere bare disse vakre av yours truly. Låner Martines vakre Fam Irvoll-hårbøyle som jeg er kjempemisunnelig på!

Resten av helgen har jeg tenkt til å slappe av, lese ferdig fjerde Harry Hole-boka (av Jo Nesbø), få lest litt til norskeksamen, spise skikkelig julemiddag med ribbe og hele pakka fordi onkel har fått seg jobb i Sør-Sudan (?), sove lenge, kanskje henge med Martine igjen, støvsuge badet, kanskje rydde rommet (TILTAK!) og sikkert mer, men er jo kjedelig å ramse opp absolutt alt jeg skal i helga . . . Eller hva?

Humøret mitt er heldigvis på vei opp igjen. Jeg tror (og håper) at i går bare var en liten "glipp". Har ikke hatt en ordentlig tung periode på lenge, og jeg håper virkelig det holder seg slik. Nå er det ikke mer en 12 dager til jeg er ferdig med eksamen og sitter på flyet på vei til London. DET gleder jeg meg sinnsykt til! Derfor passer det veldig dårlig med en deprimert periode, så jeg ser helst at det holder seg vekke. Akkurat nå er i hvert fall humøret på topp, og vi alle regner selvfølgelig med at det holder seg slik :)

Dessuten våknet jeg til masse snø i dag!! Det var fullt av snø både på bakken og i lufta. Det er jo kjempekos, og jeg kjente julestemningen snike seg på. Nå pøsregner det selvfølgelig, og alt kommer til å være borte i morgen. Men med tanke på at det blir ribbe på bordet, røkelse i luften og vin i glassa tror jeg ikke julestemningen går noe sted. Den har værsågod å bli her sammen med meg :)

5 kommentarer:

 1. SV: haha oida! Ja er mulig det altså :) så morro da! hehe.

  Haha elsker den hårbøylen der, rå stilig :D

  SvarSlett
 2. Jeg er herved misunnelig. Snø vil jeg også ha. Masse, masse deilig snø :)

  Godt å høre at humøret er på vei opp igjen da :)

  SvarSlett
 3. Sånne deprimerte perioder en noe skikkelig dritt. Var sånn i forrige uke og helg. Da satt jeg pottesur og tenkte slemme tanker om meg selv og andre. Og så plutselig, ble dagene plutselig mye bedre:)
  Ha en fin lørdag Carina:)

  SvarSlett
 4. Hahah, "tiltak" er det ikke så mange utenom army-folk som bruker :P
  Lært av Kristian regner jeg med?

  SvarSlett