fredag 8. januar 2010

We like men in suits

Ser dere at jeg har forandret på bloggen? Jeg synes kanskje det er litt teit at det er en dressmann på bildet, MEN fortsatt rimelig kult. Mener jeg. Hva mener du?

Det er fredag, og jeg sitter fullt påkledd med morgenkåpe over. Kulda smyger seg inn i alle kriker og kroker, så det gjelder å pakke seg godt inn.

Ja, dette ble et teit innlegg, jeg ville egentlig bare høre hva dere synes om det nye utseendet. Så langt liker jeg det :)

Forresten, praksisen går bedre, og jeg begynner å komme inn i rytmen. Har allerede hatt tre saker på trykk, og det kommer til å bli flere. Jeg klipper selvfølgelig ut alle sammen, og limer de inn i en egen bok! Haha, litt stolt eller? Og fordi jeg er stolt, kommer her to kvalitetsbilder: et av arbeidsplassen, og et av meg på kontoret mitt (kan du tro det, jeg fikk eget kontor?!). Don't mind the hair, det ser ut som jeg mangler en stor del av det. Men jeg lover dere, det er der. Bare oppå toppen et sted!

Lotz of kizzez . . .


4 kommentarer:

 1. Jeg liker det jeg :D det er litt spesielt og det er derfor det blir kult :)

  haha så søtt bilde :D godt å høre at det går bra, jeg hadde også vært sykt stolt :D

  SvarSlett
 2. Du er søt! Hmm.. not to happy about the pink, darling! Likte designet bedre før, det var så stilrent og enkelt. Men, en ting er sikkert: Du er meget dyktig! Si i fra om du tar i mot oppdrag, kunne trengt litt hjelp, og betaler selvfølgelig.

  SV: Tusen takk! Du skriver så oppmuntrende kommentarer! Har bare lyst til å gi deg en stor klem! <3

  SvarSlett
 3. Sånn! Nå ble det fint her inne! :D Dette likte jeg :)

  SV: Skjønner! Du får si i fra, da :) Jeg kunne virkelig trengt litt headerhjelp, hvertfall. Er helt ubrukelig når det gjelder slikt.

  <3

  SvarSlett