søndag 3. januar 2010

Kan ikke... la... stresset... ta over...

I dag har jeg sittet i bil i fire timer, sittet på tog i en time, sittet på buss i to timer, løpt som bare f*** i ti minutter, tatt trikk i fem minutter (men det hele er litt uklart, siden jeg hadde vondt i hele kroppen etter løpingen), og endelig, sittet på båten hjem, i 25 minutter. Etter å ha dratt fra Oppdal klokken 11:00, var jeg hjemme i armkroken til mamma klokken 19:00 på kvelden. Det var en lang og smertefull tur (død over NSB), men jeg kom meg frem til slutt.

I morgen starter praksisperioden min. Jeg skal være (leke?) ordentlig journalist i hele to måneder. Jo mer jeg tenker på det, jo mer stressa blir jeg. Jeg vet ikke hva som forventes av meg, og selv om jeg har surfet på nettet i godt over en time, klarer jeg ikke å finne noen ideer jeg kan ta med meg på mitt aller første morgenmøte. I morgen. 08:30. Morgenmøte. NULL ideer. Jeg vet liksom ikke helt hvordan jeg skal gå frem. Praksisperioden min skal være i Akershus Amtstidende, lokalavisen der jeg bor (Nesodden, Drøbak, Frogn). Jeg tror ikke de forventer at jeg skal dukke opp med ti ideer, men det hadde jo vært greit å i hvert fall ha én. Forhåpentligvis er idémyldring noe av det jeg kommer til å lære meg i løpet av denne perioden.

Jeg prøvde også akkurat å se på G. I. Joe, om dere lurte, men det tok ikke halve filmen en gang, før jeg endte opp på dataen. Den var kjedelig, full av klisjeer og b-skuespillere som ikke forandrer på ansiktet uansett om de er sinte eller overlykkelige.

Nei, kanskje det er på tide å komme seg i seng? Ei jente trenger sin skjønnhetssøvn, vet du ;)


3 kommentarer:

 1. Lykke til i morgen Carina. Jeg vet du kommer til å gjøre det kjempebra, og da trenger jeg at du også tenker positive tanker! Teng at dette greier du!!! :) Tvi tvi. :)

  SvarSlett
 2. Åh gud for en dag! Det tar på å reise slik :) Du får ha masse lykke til! Men du er vel kanskje ferdig med din aller første dag nå. Det gikk fint håper jeg :D

  De kan jo ikke forvente at du vet alt allerede så IKKE vær redd for det du! Slapp helt av :)

  SvarSlett
 3. Åh, så spennende da :) Jeg vil også leke journalist! hehe... Det hadde vært noe det!

  SvarSlett