søndag 17. januar 2010

Hvis du viser meg din, skal jeg vise deg min?

Jeg husker ikke om jeg har vist dere den, men jeg har en tattovering. Den er på innsiden av håndleddet mitt, og viser et løvehode. Stjernetegnet mitt. Det er kanskje en klisjé, men det er noe som betyr noe for meg. Løven representerer styrke. Mot. Alt det jeg ikke har. Jeg valgte å ha den på et så synlig sted som jeg gjorde, fordi den alltid skal minne meg på at jeg må tørre. Tørre å være sterk, tørre å vise mot. Jeg har hatt den i to år nå, og jeg elsker den like mye som dagen jeg fikk den.

Dette er den eneste tattoveringen jeg har, men jeg ønsker meg flere. Jeg synes tattoveringer er utrolig flott, og jeg finner de utrolig fascinerende. Jeg tror nok ikke jeg kommer til å tørre å ta noen store, dominerende tattoveringer noen gang, men noen få små til har jeg absolutt lyst på. Men de må bety noe. Jeg vil ikke ha en tattovering, bare for å ha en tattovering.

Men jeg vet det er mange som ikke liker tattoveringer også. Det er ikke for alle. Men hva med deg? Hva synes du? Har du tattoveringer selv? Hvorfor, eller hvorfor ikke?

7 kommentarer:

 1. Jeg har en tatovering på ryggen jeg. :D Det står "elskede sønn" på latin. :)

  SvarSlett
 2. Så utrolig kul tatovering!

  Jeg har ingen selv men har litt lyst på i framtiden, litt nedenfor nakken :) da skal det helst stå noe med skrift..men aaaaner ikke om det kommer til å skje da, skal isåfall tenke VELDIG over før jeg tar det!

  SvarSlett
 3. Den var jo kjempefin da Carina. Aldri sett den før nei, men tenkte meg at du var en tatto-jente. :D haha. :D

  Selv har jeg 3. En i håndleddet, en bak på korsryggen og en i nakken. :)

  SvarSlett
 4. Den var fin da! Og det viktigste synes jeg, er at den betyr noe! Jeg ønsker meg selv tatovering, men vil ikke ta før jeg er 100% sikker på hvordan den skal være og hvor den skal være - det skal være en som har en spesiell betydning.

  SvarSlett
 5. SV: Jeg har sendt mail til journalisten som skrev samboerartikkelen, og hun beklagde at vi ble så skuffet. Hun påstår enda at hun ikke har gjort om en eneste ting, men jeg har bevis på mail. Uansett så er det hun som har gjort en gigantisk feil i alle fall.

  Når det kommer til linking av bloggen min, så skylder hun på [MAG], og at de sikkert ikke hadde PLASS til å skrive adressen. Har du hørt noe så teit eller? Alle blader har vel plass til å nevne en bloggadressen. Huff.

  SvarSlett
 6. Du har fått en award på bloggen min vennen. :D

  SvarSlett
 7. Jeg har virkelig lyst på en, men jeg tørr ikke. Er så redd for at det skal gjøre alt for vondt. hehe

  SvarSlett