tirsdag 19. januar 2010

Ut på tur, aldri surHusker du jeg sa jeg skulle fortelle deg litt om hvordan jeg skulle klare å gå ned i vekt? Det var bare tull. Jeg sa det bare for at du skulle komme tilbake.

Neeeeida. Selvfølgelig skal jeg fortelle. Men først burde jeg vel si at jeg aldri har vært noe særlig sporty av meg. Treningssenter er et ukjent begrep, og jeg gidder ikke bevege på meg om jeg ikke behøver. Dessverre begynner vekta å stige, og selvtillitten å synke, og jeg har sparket meg sjøl i ræven (?) og begynt å gjøre noe. Jeg har begynt å gå. Altså, gå turer.

Jeg eier ikke kondisjon, og jeg er latere enn katta di, men jeg, ja jeg, har begynt å gå tur. Minst fem dager i uken skal jeg gå, og ikke bare en runde rundt huset heller. Minst en halvtime skal jeg gå. Og hvordan skal jeg holde opp motivasjonen for å gjøre dette? Mosjon.com!

Dette er en nettside der du registrerer deg gratis, setter opp mål for hvor ofte, hvor langt, og hvor lenge du skal gå i uken! Etter hver tur registrerer du hvor langt du har gått, og voilá, den regner ut for deg. Når du målet ditt?

På siden kan du også finne ulike programmer som passer for deg, turstier i nærheten av der du bor, pluss mye mer.

Dette blei et skikkelig reklameinnlegg, men jeg meldte meg selv inn der i går, og er allerede mer motivert til å få til det til (selv om da jeg gikk på vekta i sted var det mer motivasjon enn du kan drømme om).

Ja, nå må jeg løpe. Jeg skal nemlig gå tur :D

4 kommentarer:

 1. Hvordan klarer du å bare legge ut spillelinjen til youtube fila?

  SvarSlett
 2. Den siden der er jo veldig genial da! Blir mye morsommere å gå da, digg å skrive inn resultater etterhvert! Mulig jeg skal melde meg inn der ja :)

  SvarSlett
 3. Hvordan tar jeg den til 25 da?

  SvarSlett
 4. Så spennende. Huff, det er så dumt at alle bloggerne jeg leser er blitt så sporty! Det setter meg i et forferdelig dårlig lys ;p

  SvarSlett