mandag 4. januar 2010

"From A.M. to P.M."

Første dagen i praksis gikk ikke så bra som jeg hadde håpet. Jeg fikk en vanskelig sak med en gang, slet med å finne kilder, og klarte ikke å bli ferdig i dag. Heldigvis trengte de den heller ikke til å bli ferdig i dag, men jeg må skrive den ferdig i morgen. Er rimelig skuffet over meg selv, men redaktøren sa at det var en vanskelig sak å skrive.

En kjedelig begynnelse, men bortsett fra det, så virket det som et kjempested å jobbe! Jeg fikk til og med et eget lite kontor, med en data og en telefon. Da skal jeg si deg jeg følte meg proff! Det var koselige folk, så mye gratis kaffe og kakao jeg bare kan orke, og en skikkelig god lunsj. Jeg tror jeg kommer til å trives i praksisen, men forhåpentligvis blir ikke de neste sakene like vanskelige som denne. Men jeg skal klare å skrive den, det må jeg!

Nå er jeg kjempesliten. Jeg våknet klokken fem i dag morges, og fikk ikke sove igjen fordi jeg hadde så mange nerver i magen. Jeg sto opp klokken seks, var på jobb halv ni, og hjemme klokken fem igjen. Jeg tror det ikke er så alt for lenge før jeg stikker til sengs, for jeg er s-l-i-t-e-n!

PS: Bloggen min er kjedelig nå. Jeg prøvde meg på en ny layout i stad, men ingen ble noe fine, så siden får se ut som den gjør, en liten stund lenger! Dessuten, som jeg har sagt før, har jeg noen planer for bloggen. De forteller jeg om senere :)

8 kommentarer:

 1. Morgendagen kommer til å bli mye bedre Carina! Saken din kommer til å bli råbra! Det tror jeg virkelig! Du er den fødte journalist. Ha tro på deg selv vennen!!! :)

  SvarSlett
 2. Ikke bekymr deg for mye :) det var tross alt din første dag der og det vet de som jobber der! Jeg er sikker på at morgendagen blir mye bedre!

  SvarSlett
 3. SV: Ja gi det en sjanse :D jeg håper bare jeg kommer til å følge det lenger enn en uke... må må MÅ! haha

  SvarSlett
 4. Sikker på at alt blir bedre :) Lykke til!

  SvarSlett
 5. Isj, dette høres ikke bra ut, kjære!
  Lykke til! Dette fikser du!
  Ikke vær skuffet over deg selv. Det er en ordere ;)

  SvarSlett
 6. Tror du kommer til å klare dette kjempebra jeg! :D Du takler en utfordring. :)

  SvarSlett
 7. Off, vi er alle Working Class Heroes. Synes vi fortjener en pris eller noe, eller ferdig laget middag når vi kommer hjem fra en lang dag på kontorstolen.

  Så får du se frem til kos neste helg!

  SvarSlett
 8. Syns også det er skummelt...men det går sikkert bedre for hver dag:)

  SvarSlett