torsdag 21. januar 2010

Don't be a hater

30 Seconds to Mars - Hurricane (feat. Kanye West)


Nettenestea hadde nylig et innlegg der hun kritiserer VOSS-vann. Hun skriver:
Gir VOSS-vann status? Gir man andre et inntrykk av at man er mye kulere og rikere enn de som drikker f.eks Imsdal? Eller enda “verre”, kranvann?

 VOSS er latterlig. Ikke bare på grunn av prisen, men man får jo ingenting ut av å kjøpe det? Flasken er mer upraktisk å drikke av og man sender ut et patetisk budskap om at man virkelig bryr seg om hva andre mener.
Jeg har en VOSS-flaske. Den er i plastikk, og kostet 30 kroner på Deli de Luca. Jeg elsker VOSS-flasken min. Den har en stor tut som gjør at jeg får i meg masse vann av gangen, den er pen og stilren, og ja, kanskje den gir oss fattigfolk en liten følelse av luksus i en ellers så laber hverdag. Men om jeg bryr meg om hva andre mener? Hvorfor i all verden skulle folk bry seg om hva slags drikkeflaske jeg har???

Spiller det egentlig noen rolle hva slags flaske en drikker fra? Hvorfor ikke drikke av en VOSS-flaske? Har kanskje Annette dårlig erfaring med VOSS? Ikke vet jeg. But don't be a hater. Selv skjønner jeg ikke hvordor hun bryr seg med hva slags drikkeflaske folk har.

Ja greit, jeg føler meg kanskje litt kulere og rikere enn de uten VOSS-flaske, men herregud, gjør det noe da . . . ?

Jeg kan jo legge til at jeg også drikker Imsdal, og kranvann. Og jeg elsker det også! Fordi vann er godt. Hvorfor skal jeg behøve å velge en type vann å drikke? Spiller det egentlig noen rolle hvilken flaske jeg drikker av? Når VOSS-flasken min er tom, fyller jeg den med kranvann... OG JEG ER IKKE REDD FOR Å INNRØMME DET!!!!

Hva tenker du om saken?Og nei, dette er ikke noe i mot Annette. Bloggen hennes er kjempefin, hun er flink til å skrive og all that jazz. Dette er bare min kommentar til hennes innlegg. Og jeg håper dere forsto humoren i dette innlegget :)

13 kommentarer:

 1. VOSS ja! Det har jo ikke noe med status og sånn å gjøre det om du har en flaske fra Imsdal eller VOSS.
  Vi har også VOSS flasker her hjemme, og det er det en god grunn til.
  Vi liker å ha iskaldt vann stående i kjøleskapet sånn at vi har det tilgjengelig hele tiden. Da tenker sikkert noen at da kan man jo bare bruke en vanlig brus flaske eller noe, men NEI.
  Det er faktisk skadelig over lenger tid fordi plastflasker gir fra seg skadelige stoffer deresom de blir brukt om igjen og om igjen.
  Derfor var VOSS flasken i glass genial for oss:)
  Hilsen Stine:)

  SvarSlett
 2. Jeg visste ikke om VOSS-vann en gang, så jeg kan ikke uttale meg. Drikker kranvann eller imsdal jeg. Samme hvilket vann det er. Vann er vann. :P

  SvarSlett
 3. Haha jeg skrev kommentar til innlegget hennes...og jeg kjøper voss pga utseendet, fordi den ser bra ut syns jeg:) og ja jeg drikker jo vann hjemme også men en gang i blandt er det digg med kjøpe vann :) vil ikke akkurat si at det er status å drikke voss vann...

  SvarSlett
 4. Faktisk enig med Anette og deg. Noen folk "tror" det er status å drikke Voss-vann, det samme som det er status å gå rundt i en Canada Goose jakke og samme statusen du får av å ha iPhone osv.

  Men folk må da for faen få lov til hva di vil sjøl, deres liv.

  SvarSlett
 5. SV: Tusen takk :) *stor klem tilbake* <3

  SvarSlett
 6. Hmm, jeg visste ikke at Voss var en sånn status ting. Jeg kjøper aldri vann i butikken. Jeg syns vel egentlig at det er litt å kaste penger ut av vinduet, også er jeg en evig fanatiker av kranvannet vårt ;p Men en flaske er en flaske..

  SvarSlett
 7. SV: Takk for det :) btw, den sangen var utrolig fin!

  SvarSlett
 8. Hahahaha nå lo jeg godt!!! Hvem bryr seg!? ;)

  SvarSlett
 9. Sv: Tusen takk!! Det diktet betyr litt for meg, veldig ekte følelser.

  Voss-vannet minner meg om Hotel Cæsar :p
  Drikker vann fra springen jeg, her jeg bor har vi det BESTE VANNET! ;D

  SvarSlett
 10. sv: tusen takk! Jeg liker også den nederste best. Og i dag fikk jeg gitt bort en lue i gave til ei venninne. Godt å kunne gjøre noen glad :)

  Håper du får en strålende helg :)

  SvarSlett
 11. Enig med Frk. Speilvendt; Hvem bryr seg? :p
  Men, flasken er kjempestilig!

  SvarSlett
 12. Jeg bryr meg ikke jeg. :P Jeg har kjøpt en stor flaske med voss-vann, bare fordi jeg synes flaska er kul, og praktisk. :

  SvarSlett
 13. Synes flasken er fin jeg! Jeg drikker kranvann, og fyller den på den flasken jeg har! ;) hehe, kunne fint gått rundt med en voss flaske også, uten at jeg hadde trodd folk skulle se opp til meg for det! ;)

  SvarSlett