mandag 26. oktober 2009

To Hell and back again

Da jeg flyttet hjem igjen i sommer, var det egentlig ikke plass til meg. Jeg flyttet inn på lekerommet til lillebroren min, som da naturligvis var fylt opp av leker. Som sagt er det egentlig ikke plass til meg, og jeg sover fortsatt på sofaen inne på lekerommet til lillebroren min.

Jeg har hele tiden sagt til meg selv at det ikke er noen vits å gjøre noen innsats for å gjøre rommet levelig. Jeg skal jo uansett flytte ut til sommeren igjen, så jeg har ikke giddet å gjøre noe for å få det litt koselig en gang. Dessuten er jeg veldig rotete av meg, og klærne har som regel endt opp på gulvet i stedet for i skapet.

Da jeg våknet i dag fikk jeg sjokk. Rommet så ikke ut. Jeg ble faktisk virkelig satt ut. Kvalm! Har dere sett noen av de tv-seriene med folk som har det så rotete hjemme at de nesten blir syke? Rommet "mitt" var kanskje ikke så ille, men det var ikke langt fra. Jeg er kjempeflau over det, men dere skal få se bilder.

Jeg fant ut at jeg ikke kunne leve sånn. Sommeren er faktisk ganske mange måneder unna, og jeg kan jo like gjerne gjøre det beste ut av det. I hele dag har jeg holdt på å rydde her inne. HERRE, det tok lang tid. Men nå har jeg altså ryddet bort ganske mange av lekene til lillebror (han har jo et eget rom han kan ha mesteparten på), og faktisk gjort det slik at det er mulig å være her inne! Nå er det veldig koselig her, og jeg kan ikke skjønne at jeg ikke har gjort det før.

Så her kommer bildene. Som sagt er jeg utrolig flau over at jeg har latt det gå så langt, og jeg skammer meg virkelig over meg selv. Velger å legge ut bilder, i tilfelle det kanskje er noen der ute som har det på samme måte. Kanskje de finner litt motivasjon :)

Jeg merker at humøret stiger allerede, her jeg sitter på mitt fine, rene rom, som jeg nå faktisk velger å kalle mer mitt enn lillebror sitt. Og snart får jeg forhåpentligvis en seng inn hit også!


Bildet er egentlig større, men det bli sikkert for langt da, siden den ikke vil vises i original størrelse... Og det skal stå ryddet, ikke rydder.

4 kommentarer:

  1. Flink du er CareBear! Hakke lyst å komme hit å rydde da?

    SvarSlett
  2. Hehe. Mye finere nå ja. :) Nå har du vært flink. :D

    SvarSlett
  3. Hihi.... Ble litt bedre etter at du ryddet ja. ;)

    SvarSlett