onsdag 21. oktober 2009

Ett skritt nærmere rosinhudSånn ser jeg ut i dag. Bleik og sånn. Jeg må virkelig komme meg til et solarium. Jeg blir alltid så bleik om vinteren, og når jeg er bleik ser jeg kjempesliten ut, og når jeg ser kjempesliten ut ser jeg død ut. Og det vil vi vel ikke ha noe av. Så jeg må virkelig komme meg til solarium. Tar du sol?

I dag skal jeg intervjue et slikt datafirma, fordi vi skal skrive en artikkel om økonomien til et lokalt firma. Kjempespennende, sier du? Åjadda :)

Jeg har faktisk endelig fått lånt et skikkelig kamera av Gubben, men selvfølgelig har jeg mistet ledningen som skal til for å kunne overføre bildene over på dataen, så jeg må kjøpe en ny en før jeg gidder  å ta det i bruk.

10 kommentarer:

 1. Jeg bruker å ta sol av og til, men det har blitt dårlig den siste tiden. :P

  SvarSlett
 2. Som du sikkert vet tar jeg ofte sol, men med måte. Har jo fått slike pene og flotte pigmentflekker. Kjempe kjekt, men får ofte se sjokkeksemplarene. Har en bekjent som ligner på kjøttfarse fordi han har tatt sol annen hver dagen siden han var 12! Da er du rimelig tett i pappen!

  SvarSlett
 3. Annenhver dag ? Aiaiaii, det er ikke planen min. Kanskje en gang i uka :P

  SvarSlett
 4. SV: Tusen takk! :)

  har pleid å ta bittelitt sol nå og da før på vinteren, egentlig bare fordi det er så deilig å ligge der og bli varm! haha. Blir dessverre ikke fort brun! :( så da blir det lotion eller servietter som gjelder!

  SvarSlett
 5. Jeg tok en del sol i vår og litt i sommer, og har tatt det i flere år, men nå er det slutt. Nå har jeg fått rynkeskrekk, og har kjøpt selvbruning og natt-antirynkekrem som jeg smører meg med. haha. uff. men man må jo forebygge.

  Jeg blir også helt gråblå og ser ut som et lik om vinteren. Men i år skal jeg faktisk kjøpe inn litt skikkelig sminke og sminke huden min lys og PEN og dekke over gråfargen. Jeg jobber aktivt i hodet mitt for å si til meg selv at jada, du ser bra ut når du er bleik også, hehe.

  SvarSlett
 6. SV: Takk søte du :) Så fin blogg du hadde :D

  SvarSlett
 7. Sier nei til sol. Vil ikke utsette huden for potensiell skade bare for å få litt farge. Jeg synes absolutt det er fresht å være brun, men ikke for enhver pris! :)

  SvarSlett
 8. Jeg referere bare til avsnittet om Snerken i bloggen min jeg! Burde virke avskrekkende nok! Du er fin som du er du.. ;)

  SvarSlett
 9. Jeg tar ALDRI sol. Gjorde det noen få ganger da jeg var yngre, men har ikke lyst til å gamble med huden min.

  Drømmejegeren

  SvarSlett
 10. Jeg har faktisk aldri tatt sol, så jeg tør ikke å gjøre det alene..har lyst å prøve...men er litt pysete:P

  SvarSlett