søndag 4. oktober 2009

Bah, bah og atter baaah

Jeg var på bursdagfest i går!! Lenge siden jeg har vært på en ordentlig hjemmefest, så det var moro! Skulle egentlig komme meg hjem, men endte med at jeg sov på sofaen til Lise. Virket som en god idé, helt til jeg våknet i dag morges, og kom på at jeg måtte komme meg hjem. MEN; klokken elleve var jeg hjemme, og frem til nå har jeg ikke gjort noe produktivt I DET HELE TATT.

Bloggen ser kjedelig og jævelig ut akkurat nå, fordi jeg fant ut at jeg ville gjøre om på den, men midt i prosessen har jeg gitt opp, og jeg orker ikke mer. Jeg må også skrive en økonomi-sak som skal leveres på tirsdag, og lage ferdig podcasten som skal leveres i morgen. Æææsj.

Søndager er til for å ligge på sofaen og slappe av, ikke gjøre lekser... Men sofaen er tatt opp av storebroren min og alle vennene hans som skal se på fotball til klokken elleve i kveld. Siden jeg ikke har et eget rom å sitte på, skal det bli spennende å se hvor produktiv jeg kommer til å være med fullt hus rundt meg. Jaja. Får bare gjøre det beste ut av det.

Lover at bloggen skal se litt bedre ut etter hvert. Kjenner jeg meg selv rett kommer jeg til å ende opp med å slite med bloggen, og ikke leksene mine...

3 kommentarer:

  1. Bloggen venter, gjør det når du føler du har overskudd og lyst :) Og kos deg med guttaboys, haha. Jeg er ikke misunnelig for å si det sånn. Fotball er dønn kjedelig.

    sv: hihi, det var bra.
    Og Anathema har jeg ikke hørt om før. Kanskje jeg finner dem på spotify? :)

    SvarSlett
  2. Bloggen har blitt mer oversiktlig nå da. Liker den jeg :)

    SvarSlett