onsdag 28. oktober 2009

Drømmereiser (bokstavelig talt)

Det er lite som slår det å planlegge en ferie. Det er koselig, det er spennende, og mest av alt er det så utrolig GØY! Til og med de feriene man aldri kommer til å dra på, de som bare forblir i drømmene, hvor man bestemmer alt ned i minste detalj (hvilken tannbørste skal jeg ha med?), selv om det aldri kommer til å skje. Det er så morsomt. Det er en sjelden sjanse til å rømme fra virkeligheten, om bare for en kort stund. Man har noe å glede seg til, selv om det kanskje aldri kommer til å skje.

Jeg og bestevenninna mi har planlagt mange slike urealistiske ferier. Vi skulle kjøre Europa rundt vi, men nei, vent, Latin-Amerika rundt hadde vært mye kulere. Men hva med USA da, det er enklere, og billigere. Men det blir litt stress da. Hva med om vi kjører Norge rundt da? Koselig det også...

Jeg tror begge var klar over at det ikke kom til å skje, men alle de timene og kveldene vi brukte på å planlegge turen(e) var så morsomme, at det gjorde egentlig ingenting at vi aldri dro!

Hvor drømmer du om å reise?
Er du enig i at planleggingen er halve moroa? :D

Portugal august 2008. Savn <3

11 kommentarer:

 1. Åh jeg elsker å reise. :) Jeg vil besøke venezia, paris, dublin, københavn, Roma, New York, osvosv. :)

  SvarSlett
 2. Det er så herlig å reise!! Det er så mange steder jeg vil se..

  Sv: Hyggelig å hilse på;-)

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 3. Ja, definitivt! Planlegging er alltid kjempegøy, og den gleden man har av å.. ja, glede seg! Har så lyst å reise så mange steder at jeg snart må skrive en liste, haha..

  SvarSlett
 4. Det er skikkelig gøy å reise. Har veldig lyst til å komme meg til USA en gang for å hilse på slekt osv. :) Du har forresten en kjempefin blogg! :)

  SvarSlett
 5. hehe! skjøænner deg godt! jeg og en venninne planla masse turer, men ingen har blitt realisert.. hehe.. var veldig gøy å planlegge altså! :)

  SvarSlett
 6. SV: Takk ! :) Mhm!

  Jeg elsker å reise! Jeg vil dra til Australia, USA rundt og ja.. Mange steder! :D Skal til Karibien, Sør Amerika i februar da, gleeder meg:):)! Jeg elkser å planlegge også, det er så morsomt! :D

  SvarSlett
 7. Helt klart! Men liker best å planlegge realistiske reiser jeg, ellers blir jeg bare så skuffet! :)
  Drømmereisemål er seiling i karibien! :) Og thailand - men det er allerede bestilt! :)

  SvarSlett
 8. SV: Tusen takk for det :)
  Så fin blogg du hadde :D

  SvarSlett
 9. Ja, er så enig med at planlegginga er en del av morroa! Det å kunne planlegge å reise bort fra alt rotet hjemme for en uke eller to er helt befriende!
  Portugal er faktisk det stedet jeg alltid har ønsket å dra til :)

  SvarSlett
 10. Hei, jeg kom over bloggen din på Tone sin blogg, og det er jeg glad for at jeg gjorde. Liker den veldig godt, så jeg la deg til på bloglovin :) Det er så gøy å ramle over nye gode blogger

  SvarSlett
 11. Forskjellen nå er at vi SKAL SKAL SKAL på reise til sommern! :D Portugal baby! :D hehe

  SvarSlett