tirsdag 20. oktober 2009

Det var en gang en bloggtjeneste...

Det er en konspirasjon på gang. Korrupsjon på høyt nivå.

Dere har kanskje fått med dere alt tullet på blogg.no? Det er i stunder som dette at jeg er stolt av å være en blogspotter. Ida Wulff ble fjernet på listen fordi hun nevnte negative ting om blogg.no, før hun igjen ble plassert på topplisten, da hun klagde på at de fjernet henne. Ulrikke Lund gikk nedover på lista, klagde på bloggen, og kom seg rett opp igjen. Walk of Shame ble tatt vekk, fordi blogg.no hadde fått så mange klager fra foreldre. Er ikke hele poenget med blogging at en skal kunne skrive om akkurat det en selv vil? Og lå ikke Walk of Shame på topplisten nettopp fordi de hadde så mange lesere?

Det skal ikke ti sjokoladeboller til for at en klarer å ignorere at blogg.no fusker med systemet. De velger litt selv hvem som er på topp, litt sånn etter hvem som er favorite of the day. Selv om de påstår at det er de med mest besøkende, helt uavhengig av hva de synes. B to the U to the L to the L to the S to the H to the I to the T... Og hva blir det?

Pass på, blogger du på blogg.no og snakker negativt om tjenesten, kan de gjøre blogglivet ditt til et helvete.

Det er i hvert fall slik jeg har forstått det, men hva vet vel jeg? Jeg bruker jo bare stusselige blogspot, and LOVIN' it <3PS: Jeg snakker selvfølgelig bare om det slik jeg har forstått det. Det er noe muffens på gang, jeg bare påpeker hvordan jeg ser det. Snakker for meg selv, ingen andre!

5 kommentarer:

 1. Dritt! Blogg.no er no realt dritt, jeg blir kvalm. Men jeg er ikke så gira på bloggene på blogg.no uansett.

  SvarSlett
 2. Ah. Jeg har lyst til å skifte altså, men jeg gidder liksom ikke. Huff.

  SvarSlett
 3. heh, blogging er et skittent spill

  SvarSlett
 4. Jeg har AKKURAT samme mening som deg. Syns det er rart at det ikke er noe som blir tatt opp mer seriøst for sånn skal det da IKKE være!

  SvarSlett
 5. Ikkje heilt bra det der at blogg.no kontrollerer så masse nei..
  eg har hatt blogg på blogspot før, og eg var ihvertfall ikkje fornøyd med det.. heile oppsettet, og for ikkje å snakke om lesere. mykje meir lesere på blogg.no, som e norsk.. og det e jo alltid kjekt med meir lesere når ein først har ein blogg :)

  SvarSlett