fredag 30. oktober 2009

Hoobalooba


Jada så, neida så. Har dere planer for Halloween da? Selv skal jeg bare være hjemme, henge lapp på døren hvor det står at vi ikke har noe godteri (jeg er blakk som tusen), og slappe av med ei venninne og se skumle filmer.

Hva med deg? :)

4 kommentarer:

 1. sv: Klasseturer er alltid kos!
  Takk for det :)

  Har ingen planer foreløbig. Eller, jeg har jo skole da (går folkehøgskole, så). Og blir vel å finne på noe med folka her :)

  SvarSlett
 2. Det hørtes jo ut som en god plan det :)
  Selv skal jeg trene, skrive litt på eksamensoppgaven og til slutt på fest/vors hvor det er meningen at jeg skal kle meg ut. Det kommer sikkert ikke til å skje, i og med at jeg er stinn blakk :) Men regner med selskapet mitt er godt nok til at jeg skal få lov å komme :)

  Sv: Åh. Nå ble jeg glad og trist på samme tid. Glad fordi det er nettopp det jeg ønsker med bloggen, å nå ut til folk som opplever det samme som jeg og som gjerne trenger å vite at noen er i samme båt. Men trist fordi jeg ikke ønsker at noen skal måtte ha det slik, for det er ikke noe godt. Men jeg håper at du forsøker å huske på at det ikke er din feil at du tar deg nær av ting. Mennesker bør tenke mer over ting, så lenge det ikke er morsom for deg så er det en dårlig spøk, for ikke å si mobbing.

  Jeg kjenner igjen det du sier om å ikke tørre å stille opp for seg selv. Det er en vanskelig del av livet, faktisk. Man tenker gjerne at det ikke er så nøye, men det er det! Jeg håper at du finner styrken til å si ifra. Jeg var sammen med en fantastisk stund for en stund tilbake. Jeg elsker han fremdeles, men etter bruddet har jeg forsøkt å fokusere på de vonde tingene ved forholdet. For å klare å glemme han. En av de tingene er at han var en spøkefugl. Han sa ting og gjorde ting som jeg oppfattet som støtende og som jeg tok meg nær av. Han unnskyldte seg med at det var en spøk, ironi og i værstefall sarkasme. Jeg fikk aldri en unnskyldning når jeg sa at det var kjipt for meg..

  SvarSlett
 3. Sv: Ja, sant? Hva skjer med AAA, er det plutselig mye kulere? Hehe...

  Beat for beat er garantert bedre enn X-factor, selv om jeg aldri har sett X-factor.. Og den sangen kommer nok på "høydepunktprogrammet" før jul, så du kan bare glede deg. Jeg får gåsehud bare av å tenke på det!

  SvarSlett
 4. I kveld skal jeg ut å spise middag med ei venninne :) Gleder meg masse til det! Ellers dårlig med planer

  SvarSlett