lørdag 3. april 2010

Vil du ikke danse i regnet med meg?

Jeg leser så mange klager om været om dagen. Folk, bloggere, som ikke liker regnet. Men dere, vet dere ikke at regn betyr mildere tider? Regn betyr at snøen forsvinner. Regn betyr at det snart er vår. Dere må ikke være så negative!

Selv elsker jeg regn. Det har jeg alltid gjort. Jeg romantiserer det nok en del, da. Jeg ser alltid for meg at mens regnet slår mot ruta, sitter jeg i en godstol ved vinduet med et pledd rundt meg, teen i ene hånda og en god bok i den andre. Dette skjer aldri. For det første har jeg ingen godstol ved noe vindu, og for det andre leser jeg sjeldnere enn jeg liker å innrømme. Sånn kan det gå. Men jeg liker fortsatt regnet - så lenge jeg er tørr.

Jeg leste en gang et sted at det ikke finnes noen som elsker regnet; bare de som elsker ideen av å elske regnet. Kanskje hadde de et poeng, de som sa det. Hva vet vel jeg. Alt jeg vet er at jeg elsker regnet!

16 kommentarer:

 1. Hihi! Eg er eigentleg litt glad i regn, eg og. Det minner om heima.

  Og så er jo, som du seier, regn vår.  Men det treng jo ikkje ramla ned i litervis då. Held med ei skikkelig byga i ny og ne :)

  SvarSlett
 2. Ja, hvorfor klage på været, det forandrer ingenting! Jeg kan hate regn når jeg minst trenger det...for eksempel i går da jeg skulle ut på byen, var stelt og sminka og hadde et stykke å gå, og det PØSregna..Men er jeg forberedt på det, så elsker jeg det. Det beste jeg vet, er å traske i vei i surt vær, gjerne på hard fjelltur. Regn, vind, det er befriende!

  SvarSlett
 3. Den eneste grunen til at jeg klager over regn er fordi det hadde vært SÅ deilig med litt sol nå som jeg endelig har FRI! Men det ser dårlig ut gitt :p men joda, den smelter heldigvis bort snøen!!

  SvarSlett
 4. Alt som bidrar til å få bort snøen er bra!;)

  SvarSlett
 5. åhh, jeg er ikke glad i regn! kan være litt kos når man sitter inne, men hvor ofte gjør man det da.. som regel kommer det jo når jeg er på vei til å gå ettellerannet sted.

  Men denne påsken har det ikke vært så allerverst - for jeg har stort sett vært inne på jobb uansett.. og jeg har trøstet meg med at det gjør at litt av snøen forsvinner - meen hva skjedde i går? Det begynte å snø masse igjen! Æsjæsjæsj - det var den trøsten liksom!

  SvarSlett
 6. Jeg liker også regnet så lenge jeg er tørr :) Og nå er NESTEN snøen helt borte utafor! Yay.

  SvarSlett
 7. Jeg liker regn jeg og :) spesielt om våren, når den fjerner snøen. Og om sommeren, når det regner etter laang tid med varme, og at lufta er så frisk og klar etterpå. Nei, regn er helt flott det :)

  SvarSlett
 8. Regnet er koselig:) Elsker lyden jeg da:)

  SvarSlett
 9. Ingenting er som å gå en lang tur i regnet, komme hjem til en varm dusj og få igjen varmen foran peisen :)

  Fortsatt god påske!

  SvarSlett
 10. Noen ganger elsker jeg regnet, andre ganger hater jeg det. Kommer helt ann på situasjonen og humøret. :)Men det hjelper lite å klage ja. Men vi mennesker er jo kjent for å klage over alt og ingenting da :p

  Her har vi klaga i hele vinter på kulda, og ropt ut om hvordan vi ser fram til sommer og varme. Så kommer sommeren, og det er plutselig aaaalt for varmt. :p

  SvarSlett
 11. Kjenner meg veldig igjen! Ikke godt å si om jeg elsker regnet eller tanken på å elske regnet. Men en av delene er det i hvert fall!

  SvarSlett
 12. Jeg liker regnet, jeg. Helt til det angriper sminken min og håret mitt, da liker jeg det svært lite. Men i det siste har jeg vært kjempeglad for regnet, må jo få bort snørestene!

  SvarSlett
 13. Når regnet sildrer ned ruta, da får man en indre ro, av et eller annet rart slag. Når jeg besøker familien i Bergen er det litt deilig, å tusle uti regnet med bare noen skarve converse på bena.

  SvarSlett