torsdag 22. april 2010

Sa kjerringa og sprang.

De siste dagene har jeg fått så mange komplimenter på og om bloggen at jeg blir helt satt ut. Dere aner ikke hvor mye det betyr for meg. Hvor mye dere betyr for meg :D

Jeg har tydeligvis også fått en stalker, eller hva jeg skal kalle det. Hun har kommentert på artiklene mine på Femelle, og hun har kommentert her på bloggen. Ikke fine kommentarer da. Nei, hun rakker ned på skrivefeilene mine.Og det virker som at denne personen med vilje har gått inn på mine artikler og lett etter feil. Som jeg må si er ganske smigrende. Jeg fikk også en ganske "spydig" kommentar på innlegget mitt under, om mitt møte med julenissen. Den teksten var jo en av de første oppgavene vi hadde på skolen, under verkstedet "Språk og fortelling", der hele poenget var å være kreativ. Kommentaren jeg fikk var slik: Får man så enkle oppgaver når man studerer journalistikk? wow. Jeg er gaaanske 100 prosent sikker på at det er samme person som har kommentert på Femelle. Det er ikke SÅ mange som starter navnet sitt med Sol...

Uansett så ser jeg på dette som et kompliment også. Når noen tar seg tida til å lese gjennom det jeg skriver, og gidder å ta seg tida til å klage på det, da ser jeg på det som at jeg faktisk når ut til noen. Man er ikke stor blogger før man har fått sin første spydige kommentar, am I right?

Har du noen gang fått spydige kommentarer på det du har skrevet? Hvordan takler du slike kommentarer?

22 kommentarer:

 1. Null spydige kommentarer hos meg - så er nok ikke så stor blogger! :P

  SvarSlett
 2. huff, noen folk har rett og slett lite å gjøre...
  ikke så ofte, men ja... at jeg var dum og teit fordi jeg ikke synes at drikkende mindreårige er kult... *ler stille for seg selv*
  xxx

  SvarSlett
 3. Hva er vitsen spør jeg meg??? Jeg har fått mange stygge kommentarer på bloggen min,og jeg takler det ikke.. Det gjør kjempevondt, og jeg tar det til meg og føler meg CRAP... :/ Tror ikke de som slenger dritt virkelig forstår hvor vondt de gjør...

  Det beste er jo å bare heve seg over det, og overse det.. Men lettere sagt enn gjort..

  Jeg synes du skriver fantastisk, og jeg synes DU er fantastisk!! ♥ ♥

  SvarSlett
 4. Nei, noe så tåpelig! Utrolig at folk gjør sånt..

  Jeg har fått noen stygge kommentarer, og det er ikke moro i det hele tatt!

  SvarSlett
 5. Noen mennesker har veldig store fritidsproblemer:P Ikke bry deg om det Carina:) Ren misunnelse:)

  Har fått noen drittkommentarer fra ei kjerring, etter et kritisk innlegg. Der hun både beskyldte meg for å være rasist, bortskjemt drittunge uten hjerne osv...saklig med andre ord.P

  Man må bare heve seg over det. Skriver man kritiske innlegg som kan virke provoserende eller kommer man borti sjalu personer så er det meste gjort. Du får bare blokkere kommentarer fra henne og rett og slett gi faen hehe:P

  STÅ PÅ!!

  SvarSlett
 6. Nei, herregud da! Er det ikke sånt man ble ferdig med på barneskolen? For what it's worth -jeg synes du skriver bra! Også den historien om julenissen, hallo, det er jo samme om oppgaven er lett eller vanskelig! Det er hva man gjør ut av den som betyr noe, og vel, du er skikkelig flink! Guess some people just don't know how to handle it ;)

  SvarSlett
 7. Vel, jeg er i alle fall en fan! Så da kan tullinger som disse bare holde på. Jeg fatter bare ikke at de orker.

  Det hender vel sånn med jevne mellomrom at det detter inn en og annen bemerkning i kommentarfeltet. Men for å være ærlig, så er det igrunn litt smigrende. At noen bryr seg så mye at de bruker tid og energi på å formulere en negativt ladet kommentar. Jeg kommer aldri til å forstå meg på folk.

  SvarSlett
 8. Før likte jeg å skrive spydige kommentarer - fy meg. Men jeg skjønner jo nå at det er dumt. Har fått en del som går på troen min, det er lite gøy.

  SvarSlett
 9. Tror faktisk ikke jeg har fått det før, men hvis jeg hadde fått det og det hadde vært ordentlig liksom, som kritikk hadde jeg tatt det til meg, hadde det bare vært frekt eller tull, hadde jeg blitt litt sint og bare driti i det :)

  SvarSlett
 10. Det er rett og slett tragiska at folk må rakke ned på andre for å føre seg bra selv. Men du har ingen grunn til å tro på det hun skriver, bare så du vet det :)

  bloggen min er heldigvis ikke kjent nok til at folk gidder å slenge frekke kommentarer :P

  SvarSlett
 11. Hehehe, nei det har jeg ikke, men jeg venter! Ønsker meg en sånn stalker jeg også! ;)

  SvarSlett
 12. Du vet du gjør noe riktig når det er folk som klager. Ta det som et stort kompliment!

  SvarSlett
 13. rart det der hvordan man kan greie å skaffe seg haters, men jeg tror egentlig det bare er sjalusi, og som vi jo alle vet, ekke en enkel ting for den som er sjalu engang. SÅ tror man bare må la det gå hus forbi, legg heller merke til de som skriver gode ord =) (dessuten kan du jo sjekke ip-adr å finne ut hvem det er? haters er som oftes noen man "kjenner")

  Sv: tusen takk =)

  SvarSlett
 14. Drittslenging på nett tar helt av for tia, det er en uting! Men du gjør riktig, ta det som et kompliment, for det skyldes misunnelse! You rock <3

  SvarSlett
 15. Hah! Tydeligvis sjalusi/misunnelse her..og det mener jeg virkelig! Du KAN jo skrive.
  Barnslig å måtte finne feil hos andre.... Håper virkelig du ikke tenker så mye mer på det (selvom det ikke er lett) for jeg syns du skriver veldig, veldig bra:)

  SvarSlett
 16. Tragisk. Det er det det er! Du er kjempeflink, Cariboo! Ikke la sjalue og umodne folk som det "get to you"! <3

  SvarSlett
 17. Du er ikke den eneste som har fått negative kommentarer:/

  SvarSlett
 18. Har ikke fått negative kommentarer i den bloggen jeg har nå, men i den forrige var det en person som gikk helt bananas med drittslenginga. Jeg visste hvem det var da, men orka ikke blogge der mer pga den personen.

  Ta det som et kompliment at noen er sjalu på deg. Hehe!

  SvarSlett
 19. Nei, det har jeg ikke. Men enkelte folk har jo absolutt altforlite å gjøre. Og når hun først leser innlegga dine, må ho jo på en måte like det du skriver.. men samtidig hate det innderlig. Ikke bra. Men jeg syns du skriver bra jeg!! :D Stå på, og en riktig go helg!

  SvarSlett
 20. Jeg er innom her nesten hver dag, og synes du gjør en kjempejobb! Du er flink til å skrive, og har morsomme emner å lese om! stå på! drit i idiotene! :) hehe, det er mitt gode tips til deg! de er bare misunngelige! hilsen Ragnhild

  SvarSlett
 21. Uff, finnes så mye tåpelige folk her i verden. Jeg skjønner virkelig ikke at de gidder, det må jo bunne i sjalusi som alle andre sier ;)

  Jeg har egentlig ikke fått noen stygge komentarer, har egentlig ventet litt på det - for jeg ser jo noen får kommentarfeltene sine fulle! Er jo veldig glad jeg slipper da, har visst bare snille lesere jeg! ;)

  SvarSlett
 22. Har ikkje fått det, men trur eg ville blitt rimeleg oppgitt. Har ikkje folk betre ting å ta seg til?

  SvarSlett