onsdag 14. april 2010

DÅTT KÅMM SPØRSMÅLSTÆJN

Det har vært så vanskelig å skrive om dagen. Jeg har sikkert startet på femti ulike innlegg om femti ulike temaer, og alle er blitt kastet bort. Formuleringene blir feil, jeg kommer ikke på de riktige ordene, jeg bruker for mange kommaer, jeg . . . babler. Uansett, la meg komme til poenget.

Den siste tiden har jeg igjen begynt å leke med tanken om et eget domene. Bare lekt litt. Jeg ble ikke noe mindre gira da jeg leste et innlegg på Lise sin blogg, der hun lurte på hvorfor vi hadde valgt å kalle oss (eventuelt bloggen) det vi gjorde. The Late Parade? Jeg har virkelig ingen god fortelling å fortelle. Navnet er tilfeldig. Og lite personlig. Selv mener jeg at navnet på en blogg er viktig, og jeg vil gjerne at mitt bloggnavn skal være litt mer personlig. Om bare Carina ikke allerede hadde vært tatt . . .

Så, kjære leser, hva synes du jeg skal gjøre?

14 kommentarer:

 1. Jeg har sånne fancy hurtiglinker og bloggposter som popper opp i Bloglovin så for meg er det lite stress - slipper jo å skrive .blogspot.com (: Men du kan jo kjøpe et pekedomene for eksempel? Mye billigere, og så kan du beholde både blogspot OG domenet :P Slik jeg har gjort, faktisk.

  SvarSlett
 2. Jeg skriver jo aldri inn hele adressen, hehe.. Enten kommer linken opp når jeg begynner å skrive, eller så går jeg inn via bloglovin;)

  SvarSlett
 3. Jeg tenker mer på det om jeg skal få meg domene eller ikke. Om det står blogspot var ikke hovedpoenget :P

  SvarSlett
 4. Hvis du først skal bytte så bytt til wordpress på eget domene.. Da har du ingen begrensinger og titusener av valg :) Dog så liker jeg thelateparade :)

  SvarSlett
 5. Sv: Ja, det er en slags terninger som du får kjøpt i helsekostbutikker. 100% naturlig, kun frukt og fiber! Det skal egentlig fungere mot treg mage, men kan også brukes som en 7-dagers rensekur. Det kan fort bli litt heftig når man ikke har problemer med treg mage i utgangspunktet, skjønner jeg:p

  SvarSlett
 6. jeg er ikke noe god til å gi råd på sånt, så jeg avskriver meg den!
  håper du finner ut av det, det blir nok bra uansett :')
  xxx

  SvarSlett
 7. Selvfølgelig bør du få eget domene! Da bestemmer du alt selv, du slipper reklame og du som er slik en god blogger fortjener din egen plass! :) Dessuten kan du fullføre et utrolig stilig design på en enda bedre måte :)

  SvarSlett
 8. jeg syns du bør få ditt egent domene! Mye greiere :)

  SvarSlett
 9. Jeg synes du burde "stick with " blogspot jeg. Jeg kjenner deg jo så godt at jeg vet at du kommer til å bli lei navnet etter et par måneder. The Late Parade går jo så bra nå....
  Jeg sier bare: Det er vel en grunn til at du gikk FRA ditt eget domene TIL blogspot.com!

  SvarSlett
 10. sv: jeg og. Jeg er redd for alt, vi dro på skoletur til skottland i høst, og jeg gadd ikke ta med penger, for jeg var sikker på at vi døde på veien dit..
  Men vi har overlevd det før, så vi får bare holde motet oppe:)

  SvarSlett
 11. å ha et eget domene er jo ganske kjekt. kjenner flere som har det og noen venner av meg som bor i barcelona har startet egen nettside som i bunn og grunn skal være et nettmagasin som etterhvert skal komme i papirutgave. liker egentlig bloggtittelen din. Jeg klarer ikke å bestemme meg for min, jeg finner liksom ikke noe som jeg syns er fengende eller kult så det har bare blitt slik som den har blitt nå, men føler at det er en litt dyster undertone i tittelen når jeg leser den. hva syns du?

  SvarSlett
 12. Jeg liker også the late parade egentlig. Det skiller seg litt ut, og er liksom litt deg og din blogg. Men eget domene liker vi :)

  ps: beste bobla til kuleste bildet hehe :D

  SvarSlett
 13. Jeg synes the late parade er kjempefint, og man trenger jo ikke ha en mening bak alt? Kjør på med eget domene, jeg vurderer å gjøre det samme selv. Jeg må uansett skaffe meg et hjemmeside som fotograf snart...

  SvarSlett
 14. thelateparade.com høres jo bra ut!! :) syns tittelen er underbar!

  sv: Pils sa du??? Trodde du var redd for å møte jenter jeg..

  SvarSlett