torsdag 15. april 2010

Siden alle andre ser på Paradise...

Er det noen av dere som har sett på "Alt for Norge"? Nei, alle andre nordmenn er vel opptatt av å se på "Paradise Hotel" klokken halv ti om kvelden. Vel, jeg som ikke ser på Paradise har funnet meg en ny yndlingsserie, nemlig Alt for Norge. HELT fantastisk. Den handler om ti amerikanere som har norske forfedre, og kommer hit for å vinne en mulighet til å møte sin norske slekt. I løpet av serien må de gjennom ulike prøvelser for å bevise hvem som er mest norsk av dem alle. I dagens episode måtte de for eksempel ta så mange russeknuter som mulig.

De har funnet mange kule folk å ha med, blant annet en luteransk (?) prest og en viking-wrestler. Kjempemorsomt rett og slett, og et program jeg absolutt anbefaler for alle dere der ute som IKKE ser på Paradise (om det finnes noen flere av oss der ute).

16 kommentarer:

 1. Dette har jeg ikke sett. Men ser ikke Paradise heller da :p

  SvarSlett
 2. sv. jeg og egentlig, haha. bare se på den stakkars bloggen min.... du er den eneste som kommenterer <3 love you for that though.

  SvarSlett
 3. sv. hahahaha ble sykt glad da det plutselig stod 5 og ikke 2 kommentarer! og nå må du gå og legge deg, for du skal tidlig opp i morgen!!!!!

  SvarSlett
 4. SV// En ting er sikkert, Carina: Jeg kommer IKKE til å slutte å blogge, uansett hvor mye dritt som kommer ramlende inn på kommentarfeltet! Men mister litt lysta ja, blir litt mer forsiktig og tenker litt mer over det. Men det er bare sånn akkurat med det samme. Om ikke lenge er dette glemt, og jeg blogger som før - det er jeg sikker på! :) Skal mere til for å knekke meg ja!! :)

  Takk, du er så skjønn!!! <3

  SvarSlett
 5. Så reklmen bare, virket skikkelig bra med han presten :D

  SvarSlett
 6. Jeg har faktisk sett litt på det jeg! hehe. så litt fra 17. Mai i går, moro syns jeg :D

  SvarSlett
 7. jeg ser ikke paradise hotell jeg heller. jeg så litt av en episode her en kveld, men syns det var mye mer givende å henge opp klesvasken ;) typen elsker slike programmer..amazingly enough.. glemmer faktisk ofte ut å se på tv, det er jo så mye annet å ta seg til ;) ønsker deg en fin helg! :)

  SvarSlett
 8. jeg også!
  paradise skjønner jeg ikke at folk ister å se på x)
  ALT FOR NORGE :D helt utrolig kronisk program!!
  xxx

  SvarSlett
 9. Jeg ser heller Alt for Norge enn Paradise Hotel. Sistnevnte betrakter jeg som et meningsløst underholdningsfenomen, der landets idioter plukkes ut til å dumme seg ut på TV. Derimot digger jeg Alt for Norge - bortsett fra det at de hver uke sender noen hjem igjen. Jeg er blitt så glad i alle sammen, nemlig.

  SvarSlett
 10. Det er jo helt genialt konsept! Har bare sett litt av det som har havna på youtube (har ikke tv-kanaler, nemlig.) Er utrolig morsomt!

  SvarSlett
 11. det e kjempe kult:D eg va så glad for han der wrestleren ikkje gikk ut:) for han va kul!

  SvarSlett
 12. hehe, har fått med meg begge deler. Det går jo i reprise ;) hehe + at kjæresten boikotter paradise enkelte kvelder..

  Den russe-episoden var helt herlig ;) heier på han presten, eller hun som gråt så mye pga bunaden! ;)

  SvarSlett
 13. Jeg ser ikke på tv jeg, for jeg har ikke signaler i kjellern. Ledningen er ødelagt eller noe! Men det er like greit, og jeg irriterer meg grønn hver gang noen sier at dem skal se på Paradise Hotel. Det er jo det mest teiteste programmet som ruller på skjermen! Jeg tror faktisk at svinesund er bedre ;)

  SvarSlett
 14. har hørt om programmet. vil se det! tvnorge eller? har jo ikke tv jeg...

  SvarSlett