onsdag 7. april 2010

Gladnyheter på rekke og rad

En gladnyhet: Jeg har fått sommerjobb i lokalavisa her hjemme (samme avis jeg var i praksis i) =D I tre uker skal jeg være fulltidsarbeidende journalist, og jeg kjenner jeg både gleder meg og gruer meg. Da jeg var i praksis kunne jeg i hvert fall skylde på at jeg bare var student, om noe gikk galt. Nå skal jeg jobbe fulltid, for full lønn, og jeg må selv stå til ansvar for alt jeg gjør. SKUMMELT. Samtidig er det ingenting bedre enn å kunne tjene litt penger rett før jeg drar til Portugal!

En "gladnyhet" til: Fra og med i dag skal jeg gå ned til brygga. Jeg tar jo ferge inn til Oslo hver dag, og pleier å ta bussen til brygga. Men ikke nå lenger. Jeg starter en ny og sunnere livsstil. Det er en gåtur på 25 minutter, men det var faktisk utrolig deilig da jeg gjorde det i dag – selv om jeg måtte stå opp kvart på seks, og gå hjemmefra ti på syv. Dette er en ny og sunnere livsstil som sikkert kommer til å vare én uke før jeg gir opp, men bedre å prøve og feile, eller hva?

Enda en gladnyhet: Jeg har fri i morgen! Sove lenge <3

16 kommentarer:

 1. Grattis med sumarjobb! Du kjem til å råkka den;)

  SvarSlett
 2. Grattis, så moro :D Lykke til! (selv om du ikke trenger det, det går nok kjempebra:D)
  Jeg har begynt å legge om livsstilen min når det gjelder buss og bil jeg å :P Må nesten det, nå som sommeren nærmer seg ;P

  SvarSlett
 3. aw, så flott! kos deg som journalist :D
  jeg vil òg sove lenge imorgen...
  xxx

  SvarSlett
 4. Gratulerer med jobben! Det kommer sikkert til å gå kjempebra:)

  SvarSlett
 5. GRATTIS! heldig med den, og jeg tror du klarer deg kjempebra!

  SvarSlett
 6. Skulle ønske jeg hadde pågangsmotet ditt altså! Jeg må gå 15 minutter FRA bussen, og det er hakket før jeg ringer taxi altså! Det er så sykt kjedelig og langdrygt å gå! Men hey, gratz med sommerjobb! :D

  SvarSlett
 7. Å jobbe som journalist er en fantastisk artig jobb (noe du nok allerede vet), særlig når det skjer noe. Det er nesten så jeg får tårer i øyene av å tenke på dagene i Hoveavisa under Hovefestivalen. Det var tider det :-) For øvrig, jeg gratulerer, bukker og neier med sommerjobb!

  Tenk nå som du blir shitsunn så går du snart ned til ferja på 15 min :O

  SvarSlett
 8. Gratulerer så mye med jobb!! Kommer sikkert til å gå strålende! Digg med penger. Og det med gåingen, det klarer du vettu :D Ikke gi deg med det første! Ha et mål, f.eks. at du SKAL klare 3 uker. Og når du har klart det så ER du faktisk over den vanskelige kneika :D

  SvarSlett
 9. Gratulerer, Carina! Skjønner godt at du gru-gleder deg. Det høres skummelt ut.. Men, nå får du PENGER for å skrive! Hurra!

  Ang. i morgen; sender deg mail med mobilnummeret mitt, så kan vi snakkes der i morgen :) Håper vi får møttes, så vi kan slåss om hvem av oss som skal gifte seg med Eric. JEG SKAL HA HAN!

  SvarSlett
 10. Gratulerer med sommerjobb!!! :D

  SvarSlett
 11. Det er jo supert at du har fått denne jobben! Det blir sikkert veldig bra å få praktisert litt vet du :)

  SvarSlett
 12. Gratulerer med spennede sommerjobb!

  SvarSlett
 13. Gratulerer med jobb! Det klarer du så fint så *SS*

  SvarSlett
 14. Gratulerer :D :D :D

  SvarSlett
 15. Så utrolig bra!! Gratulerer! Håper på å få en litt mer spennende og jobbrelevant sommerjobb til neste år.. eventuelt kanskje allerede til høsten!

  SvarSlett
 16. oo:) det va mange fine gladnyhter:)
  gratulera med sommarjobb^^

  SvarSlett