søndag 14. mars 2010

I've been sleeping in the sky

Jeg har hatt en fantastisk herlig helg. Bedre enn på lenge! Jeg har spist fritert blekksprut (urovekkende godt). Drukket masse øl. Blitt mobbet for måten jeg prater på av minst syv ulike personer (når gutten er på besøk legger jeg om fra vanlig oslodialekt, til en blanding av oslosk og trøndersk). Sett Raske Menn. Lært av Dr. Phil at man ikke skal ha sex på dansegulvet når man er på ball (hvordan i all verden skulle jeg kunne vite det da?). Spist fajitas (som nesten er taco, bare IKKE). Sovet sammen med fuglene langt oppe i luften (sekstende etasje ftw). Brukt alt for mye penger på alkoholholdige, brune væsker. Trasket i høye hæler til jeg ikke orket mer, og kjøpte meg nye sko. Sovet i skje med den beste gutten! Feiret storebror som er blitt gammal mann - the big 30. Sett storebror gråte for kanskje tredje gang i mitt liv (han ble rørt til tårer da alle vennene hans og familien har spleiset på Liverpool-tur til han til høsten). Spist happy meal og blitt happy.

Jeg klarte selvfølgelig å glemme kameraet hjemme da feiringen tok plass, men noen bilder har jeg fått tatt i løpet av helga:12 kommentarer:

 1. Hehe happy meal er godt da! Pluss at det er billig:P

  SvarSlett
 2. ahw høres ut som en fin helg. og det er godt å se at vi er flere om å være solbrune og fine!!!

  SvarSlett
 3. Så sinnsykt fint bilde av dere 2 <3 :) hørtes ut som en veldig perfekt helg :) så kos!

  SvarSlett
 4. Ååh, så koselig gave til brodern! Virket som en utrolig deilig helg :-)

  SvarSlett
 5. Åh, nå fikk jeg lyst på burger!:P

  Ser ut som om du har hatt det fint, og det liker vi!

  SvarSlett
 6. Hahahaha, elskbart innlegg :D du skriver på en fantastisk måte, det må jeg bare si!
  Kommenterer forresten forrige innlegg her; Ja, jeg er enig i din konklusjon. det er et lite spørsmål. frem til neste gang man spiser en burger som er god. da vet man hvorfor ;)
  God natt!

  SvarSlett
 7. Så søte dere er! Aaaw, nå begynte jeg å glede meg til mitt neste kjærestebesøk. :P Høres ut som en super helg! :D

  SvarSlett
 8. Så koslig du har hatt det CareBear! Missunner deg litt... Bare litt.

  Men du får kose deg på tur til Berlin i morgen kjære, så snakkes vi om en ukes tid.

  SvarSlett
 9. Gjør nok ikke det nei, en helg i måneden sånn ca. Hva med dere?

  Så braa :D

  SvarSlett
 10. Kjiiipt. Men desto bedre når man først møtes! :D Jeg velger å tro at man bare har godt av å være litt borte fra hverandre, jeg. Særlig når man er så unge. Hadde helt sikkert ment noe annet om jeg fremdeles kunne bo sammen med han da. Finner på litt sånne ting for min egen del, og det funker jo forsåvidt. :P

  SvarSlett
 11. Åååh så koselig!! Så herlig det ser ut som dere har hatt det. Godt å se at du har kost deg med kjæresten din!! :) <3

  SvarSlett
 12. Så koselig bilde av dere :D :D

  SvarSlett