torsdag 11. mars 2010

Elt deigen, også kalt jukk mot speilet

Jeg lever ennå. Som sagt var jeg på afrikansk dans i går, på Friskis & Svettis. Jeg tenkte jeg skulle ta en gratis prøvetime for å se om jeg trivdes, og eventuelt ville bli medlem. For det første har ikke Friskis & Svettis gratis prøvetimer, bortsett fra når de har kampanjer. Det visste jo ikke jeg, og måtte dermed punge ut med 150 kroner. Hvafornotull er det? Når jeg først står der ved skranken, kan jeg jo ikke ikke bli med på timen. Damen sa at jeg skulle få de kronene trukket fra da, om jeg bestemte meg for å bli medlem. Så jeg må jo nesten bli medlem. For å få tilbake pengene mine, mener jeg...

Timen i seg selv var helt grei. Er jeg ærlig med meg selv - og alle andre - ble jeg faktisk litt skuffet. Jeg trodde det skulle være morsommere. Men det kan jo være jeg ikke likte det fordi jeg hadde så vondt i magen... Jeg tror rett og slett at jeg ikke fikk det til ordentlig, fordi jeg ble ikke skikkelig sliten, og jeg er ikke støl i dag - bortsett fra at jeg har sjitvondt i skuldre og nakke. Nei, "elt deigen", "spre slangen" og "hyll solen" er ikke dansesteg jeg kommer til å gjenta med det første!

8 kommentarer:

 1. Haha, det hørtes ikke særlig vellykket ut, nei. Og så dårlig at du ikke kunne få en prøvetime!

  SvarSlett
 2. De dansestegene hørtes merkelige ut, du! :P Elt deigen? Øh, liksom?

  SvarSlett
 3. Så rare danse steg. Dumt at du måtte betale 150 kroner bare for å prøve om du likte det. :S

  SvarSlett
 4. Jewg har også vurdert å bli med på friskis og svettis i det siste :P Elixia er så overprisa :S Og er ikke så mange andre terningssentere her omkring.

  Sv: JA, ryddig klesskap er alfa, om ikke omega! :P Når klesskapet og bordet er ryddig, kan jeg slappe av :P

  SvarSlett
 5. Ååå, så dumt de ikke hadde prøvetimer da.. Og dumt det ikke var så vellykket.. Men da har du iallefall prøvd det. :)

  SvarSlett
 6. Haha uffamei! Elt deigen? hahaha!

  Joda, å ikke betale de 150 men betale mye, mye mer. hehe. Håper du finner noe du faktisk LIKER da!

  SvarSlett
 7. haha, afrikans dans er litt noe for seg selv dansing. Dog likte jeg det veldig godt jeg da, når jeg hadde kommet inn i det.

  Men jeg danset på et dansestudio da. Kanskje litt annet?

  SvarSlett
 8. Haha.. Huff Carina! Synes det er kjempebra at du faktisk ble med og prøvde i alle fall! Utrolig tøft av deg! :) Hehe. :)

  SvarSlett